Domácí zpracování zvěřiny - Carsten Bothe
Výrobce: Vašut
EAN: 9788075412393
Výrobní číslo: 9788075412393
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu. Domácí zpracování zvěřiny - Carsten Bothe od authora Carsten Bothe a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
Autor | Carsten Bothe |
Druh | 2560x1600 (QHD+) |
ISBN | 978-80-7541-239-3 |
Jazyk | český; Česky; česky |
NOVINKA | 0 |
Nakladatelství | Nakladatelství; Vašut |
Počet stran | 88; 6 |
Překlad | Alice Kavinová |
Rok vydania | 2021 |
Rok vydání | Rok vydání; 2021 |
Vazba | brožovaná; brožovaná bez přebalu |
Žánr | Žánr; Naučná |
Cena od 172 Kč - 249 Kč v 7 obchodech
Obchody, které prodávají Domácí zpracování zvěřiny - Carsten Bothe
Zobrazit historii ceny Domácí zpracování zvěřiny - Carsten Bothe
Historie nejnižsí ceny Domácí zpracování zvěřiny - Carsten Bothe. Porovnání obchodů, které prodávají Domácí zpracování zvěřiny - Carsten Bothe.
Čtyřlístek pro štěstíTarot - Základy a výklady (kniha + karByl jsem knězemStretnúť šťastieVelitelé praporů SOS - Lášek RadanDopravní prostředkyProject Fourth Edition 1 WorkbookAn Appetite for WonderWilhelm TellSuperkrávy a moře trapasů
- SolbO obrovi, který neměl srdce v těleNa farme - Axel Scheffler