Domácí zpracování zvěřiny - Carsten Bothe
Výrobce: Vašut
EAN: 9788075412393
Výrobní číslo: 9788075412393
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu. Domácí zpracování zvěřiny - Carsten Bothe od authora Carsten Bothe a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
| Autor | Carsten Bothe; Alice Kavinová |
| Jazyk | český; německy |
| Nakladatelství | Vašut |
| Počet stran | 88 |
| Rok vydania | 2021 |
| Rok vydání | 2021 |
| Vazba | brožovaná |
| jazyk | cs |
Cena od 179 Kč - 287 Kč v 5 obchodech
Obchody, které prodávají Domácí zpracování zvěřiny - Carsten Bothe
Zobrazit historii ceny Domácí zpracování zvěřiny - Carsten Bothe
Historie nejnižsí ceny Domácí zpracování zvěřiny - Carsten Bothe. Porovnání obchodů, které prodávají Domácí zpracování zvěřiny - Carsten Bothe.
Oliver Twist (anglicky) - Dickens Char
Bušek Ivan: Sbírka úloh z matematiky p
Moje první zvířátka - Leporelo
Mondrian
- Düchting Hajo
Essential Grammar In Use
Muž a žena - CDmp3 - Viewegh Michal
Itálie
Metallica
Procvičujeme češtinu pracovní sešit p
Logické Myšlení - Sešit Aktivit
Léto s Káťou
Od edukace k sociální inkluzi osob se




























