Zvěřinová kuchařka - 325 osvědčených i nových receptů - Muhle-Witt Christa
Výrobce: VÍKEND
EAN: 9788074331855
Výrobní číslo: 9788074331855
Nejlepší speciality ze zvěřiny\r
\r
Tato velká kniha receptů ze zvěřiny přináší změnu do kuchyně. Předkládá vám osvědčené i úplně nové recepty z celkem 15 druhů užitkové, volně žijící zvěře. Návody, popsané krok za krokem, usnadní práci a zaručí, že se vám každý pokrm povede. Problémy vám nezpůsobí ani pozměněné recepty, různé varianty a kombinace. Velkou pomocí jsou úplně základní vědomosti kuchařské praxe. Osvojíte si zručnost - potřebnou například u svazování pečené - a to pomocí podrobného popisu s ilustracemi. O kvalitě této kuchařky svědčí i to, že v Německu vyšla již po devatenácté.\r
\r
* Nejlepší recepty ze zvěře srnčí, jelení, daňčí, divočáků, muflonů, kamzíků, zajíců, bažantů, koroptví, křepelek, perliček, divokých hus, kachen a další zvěře\r
* Návody na polévky, přílohy, omáčky, ochucená másla\r
* Kuchyňská praxe - zvěřina v rámci výživy, nákup srstnaté a pernaté zvěře,\r
jak poznat čerstvé maso, jak je zamrazit, metody přípravy, porcování a podávání\r
• Základní postupy při přípravě marinád, vývarů, esencí, želé, nádivek, sekané a těst
\r
Tato velká kniha receptů ze zvěřiny přináší změnu do kuchyně. Předkládá vám osvědčené i úplně nové recepty z celkem 15 druhů užitkové, volně žijící zvěře. Návody, popsané krok za krokem, usnadní práci a zaručí, že se vám každý pokrm povede. Problémy vám nezpůsobí ani pozměněné recepty, různé varianty a kombinace. Velkou pomocí jsou úplně základní vědomosti kuchařské praxe. Osvojíte si zručnost - potřebnou například u svazování pečené - a to pomocí podrobného popisu s ilustracemi. O kvalitě této kuchařky svědčí i to, že v Německu vyšla již po devatenácté.\r
\r
* Nejlepší recepty ze zvěře srnčí, jelení, daňčí, divočáků, muflonů, kamzíků, zajíců, bažantů, koroptví, křepelek, perliček, divokých hus, kachen a další zvěře\r
* Návody na polévky, přílohy, omáčky, ochucená másla\r
* Kuchyňská praxe - zvěřina v rámci výživy, nákup srstnaté a pernaté zvěře,\r
jak poznat čerstvé maso, jak je zamrazit, metody přípravy, porcování a podávání\r
• Základní postupy při přípravě marinád, vývarů, esencí, želé, nádivek, sekané a těst
Cena 536 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Zvěřinová kuchařka - 325 osvědčených i nových receptů - Muhle-Witt Christa
Zobrazit historii ceny Zvěřinová kuchařka - 325 osvědčených i nových receptů
- Muhle-Witt Christa
Historie nejnižsí ceny Zvěřinová kuchařka - 325 osvědčených i nových receptů - Muhle-Witt Christa. Porovnání obchodů, které prodávají Zvěřinová kuchařka - 325 osvědčených i nových receptů - Muhle-Witt Christa.
Mondrian
- Düchting HajoHomines scientiarum IVAuta - Luštěnky
- neuvedenToulky českou minulostí 2 - Od časů PřProcvičovací sešit z matematiky pro 2.VERMES TIMUR Už je tady zasRoxette, The 30 Biggest Hits XXX, CDŠifra mistra LeonardaOxford International Student's AtlasVelké LosinyMiniPEDIE - Objevujeme svět! Divoká zvUltimate Spider man a spol. 5