Valdemar Grešík Pomeranč & Zázvor 215 g
Výrobce: Valdemar Grešík
EAN: 8595122315597
Složení: pomerančová šťáva z koncentrátu, pomerančová dužina 75 %; třtinový cukr; kořen zázvoru 5 %; kandovaný zázvor; želírovací prostředek citrusový pektin; koncentrát z citrónů
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.Nevystavujte přímému slunečnímu záření.Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!
Balení: 215 g
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarov
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.Nevystavujte přímému slunečnímu záření.Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!
Balení: 215 g
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarov
Parametry
- z toho cukry | 10,4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Alergeny | 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Bílkoviny | 2,3 g |
Energie | 219 kJ/53 kcal |
Kategorie produktu | Bez laktózy |
Průměrné výživové údaje ve 100 g | |
Sacharidy | 11,6 g |
Tuky | 0,2 g |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
bílkoviny (g) | 2,3 |
cukry (g) | 10,4 |
energetická hodnota (kJ) | 219 |
sacharidy (g) | 11,6 |
sůl (g) | ˂0,1 |
tuky (g) | 0,2 |
Cena od 73 Kč - 85 Kč v 2 obchodech
Obchody, které prodávají Valdemar Grešík Pomeranč & Zázvor 215 g
Zobrazit historii ceny Valdemar Grešík Pomeranč & Zázvor 215 g
Historie nejnižsí ceny Valdemar Grešík Pomeranč & Zázvor 215 g. Porovnání obchodů, které prodávají Valdemar Grešík Pomeranč & Zázvor 215 g.
Apotheke Řepík lékařský čaj 20x1.5g n.Apotheke Máta peprná čaj 20x2g n.s.Čaj Maté zelené Lemon 100g ochucený byApotheke Kopřiva dvoudomá čaj 20x1.5g Nobilis Tilia Inhalační tyčinka proti Sonnentor Bio Earl Grey černý porcovanAHMAD TEA Lesní jahoda 20 x 2 gRYOR Lymfodren bylinný čaj 20 x 1.5 gApotheke Meduňka lékařská čaj 20x1.5g Apotheke BIO Rakytníkový čaj s pohankoČaj Biogena Fantastic Lesní plody 20x2Phoenix Division Hannasaki Ultraslim P