Valdemar Grešík Džem z tmavých třešní extra speciální
Výrobce: Valdemar Grešík
EAN: 8595122315610
Složení: tmavé třešně, třtinový cukr, želírovací prostředek citrusový pektin, koncentrát z citrónů
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.Nevystavujte přímému slunečnímu záření.Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!
Balení: 210 g
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zkoušku opakujeme. Z uvařeného džemu je také před plně
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.Nevystavujte přímému slunečnímu záření.Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!
Balení: 210 g
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zkoušku opakujeme. Z uvařeného džemu je také před plně
Parametry
- z toho cukry | 36,0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
Alergeny | 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Bílkoviny | 0,8 g |
Energie | 682 kJ/164 kcal |
Kategorie produktu | Bez laktózy |
Průměrné výživové údaje ve 100 g | |
Sacharidy | 37,5 g |
Tuky | 0,4 g |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
balení: | 210 g |
bílkoviny (g) | 0,8 |
cukry (g) | 36 |
energetická hodnota (kJ) | 682 |
sacharidy (g) | 37,5 |
sůl (g) | 0 |
tuky (g) | 0,4 |
Cena od 86 Kč - 95 Kč v 2 obchodech
Obchody, které prodávají Valdemar Grešík Džem z tmavých třešní extra speciální
Zobrazit historii ceny Valdemar Grešík Džem z tmavých třešní extra speciální
Historie nejnižsí ceny Valdemar Grešík Džem z tmavých třešní extra speciální. Porovnání obchodů, které prodávají Valdemar Grešík Džem z tmavých třešní extra speciální.
Džem meruňkový 340 g BIO DENNREETuba dezert s kousky jahod 45 g 45gDžem Královská jahoda 1kg (termostabilŠvestkový džem extra méně sladký 220 gSt. Dalfour Mango a maracuja ovocná poDžem borůvka 284 g DALFOURNutrend Denuts Cream Nutrenella 250 g BIO Bioláda rakytník a hruška 230gValdemar Grešík Džem Višňový extra ménDžem jahodový 340 g BIO DENNREEKOLDOKOL Bioláda rybíz BIO 230 gDžem višňový 340 g BIO DENNREE