Valdemar Grešík Džem Višňový extra méně sladký 215 g
Výrobce: Valdemar Grešík
EAN: 8595122315627
Složení: višně, třtinový cukr, želírovací prostředek citrusový pektin
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.Nevystavujte přímému slunečnímu záření.Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!
Balení: 215 g
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zkoušku opakujeme. Z uvařeného džemu je také před plněním do sklenic dobré sebr
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.Nevystavujte přímému slunečnímu záření.Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!
Balení: 215 g
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zkoušku opakujeme. Z uvařeného džemu je také před plněním do sklenic dobré sebr
Parametry
- z toho cukry | 45,2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,06 g |
Alergeny | 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Bílkoviny | 0,7 g |
Energie | 842 kJ/202 kcal |
Kategorie produktu | Bez laktózy |
Průměrné výživové údaje ve 100 g | |
Sacharidy | 47,4 g |
Sůl | 0,0 g |
Tuky | 0,4 g |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
bílkoviny (g) | 0,7 |
cukry (g) | 45,2 |
energetická hodnota (kJ) | 842 |
sacharidy (g) | 47,4 |
sůl (g) | 0 |
tuky (g) | 0,4 |
Cena od 73 Kč - 80 Kč v 2 obchodech
Obchody, které prodávají Valdemar Grešík Džem Višňový extra méně sladký 215 g
Zobrazit historii ceny Valdemar Grešík Džem Višňový extra méně sladký 215 g
Historie nejnižsí ceny Valdemar Grešík Džem Višňový extra méně sladký 215 g. Porovnání obchodů, které prodávají Valdemar Grešík Džem Višňový extra méně sladký 215 g.
BIO Koldokol Bioláda višňová 230gDžem fík 284 g DALFOURNutrend Denuts Cream Nutrenella 250 g Džem malina 284 g DALFOURDžem borůvkový 340 g BIO DENNREEBIO Bioláda zahrada 230g KoldokolBIO Bioláda hrušková 230gDžem malinový 340 g BIO DENNREEDžem meruňka 284 g DALFOURKOLDOKOL Bioláda rybíz BIO 230 gDžem ovocný pomeranč a zázvor 284 g Džem černorybízový 340 g BIO DENNREE