Valdemar Grešík Džem Broskvový extra speciální 220 g
Výrobce: Valdemar Grešík
EAN: 8595122315719
Složení: broskve, třtinový cukr, želírovací prostředek citrusový pektin, koncentrát z citrónů
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.Nevystavujte přímému slunečnímu záření.Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!
Balení: 220 g
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zkoušku opakujeme. Z uvařeného džemu je také před plněním do
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.Nevystavujte přímému slunečnímu záření.Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!
Balení: 220 g
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zkoušku opakujeme. Z uvařeného džemu je také před plněním do
Parametry
- z toho cukry | - z toho cukry |
- z toho nasycené mastné kyseliny | - z toho nasycené mastné kyseliny |
Alergeny | Alergeny |
Bílkoviny | Bílkoviny |
Energie | Energie |
Kategorie produktu | Kategorie produktu |
Průměrné výživové údaje ve 100 g | |
Sacharidy | Sacharidy |
Sůl | Sůl |
Tuky | Tuky |
Výživové údaje na 100 gramů: | Výživové údaje na 100 gramů: |
Z toho cukry | 36,4 |
bílkoviny (g) | 0,7 |
energetická hodnota (kJ) | 681 |
sacharidy (g) | 38,1 |
sůl (g) | 0 |
tuky (g) | 0,2 |
Cena od 84 Kč - 93 Kč v 2 obchodech
Obchody, které prodávají Valdemar Grešík Džem Broskvový extra speciální 220 g
Zobrazit historii ceny Valdemar Grešík Džem Broskvový extra speciální 220 g
Historie nejnižsí ceny Valdemar Grešík Džem Broskvový extra speciální 220 g. Porovnání obchodů, které prodávají Valdemar Grešík Džem Broskvový extra speciální 220 g.
Nobilis Tilia Detoxikační čajMegafyt Kopřivová nať 50gČaj Šípek oplodí sypaný 100 g BIO SONNTady roste radost 50g sypanýČaj Raráškův zakrátko maminkou 20 g BIApotheke BIO Kojící matky čaj 20 x 1.5Apotheke Zázvorovo citrusové čaje 4v1 Dr.Popov Čaj Migresan n.s.20x1.5gČaj Rutinová bomba 50g Dr.PopovAhmad Tea Fruit tea selection porcovanBylinná smés na podporu imunity 20x1.5AHMAD Tea English No.1 100x2g