Valdemar Grešík Džem Angreštový extra speciální
Výrobce: Valdemar Grešík
EAN: 8595122315740
Složení: angrešt, třtinový cukr, želírovací prostředek citrusový pektin
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.Nevystavujte přímému slunečnímu záření.Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!
Balení: 220 g
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zkoušku opakujeme. Z uvařeného džemu je také před plněním do sklenic dobré se
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 28 °C.Nevystavujte přímému slunečnímu záření.Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a do týdne spotřebujte!
Balení: 220 g
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zkoušku opakujeme. Z uvařeného džemu je také před plněním do sklenic dobré se
Parametry
- z toho cukry | 41,4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
Alergeny | 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Energie | 727 kJ/174 kcal |
Kategorie produktu | Bez laktózy |
Sacharidy | 42,2 g |
Tuky | 0,7 g |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
balení: | 220 g |
Cena od 77 Kč - 85 Kč v 2 obchodech
Obchody, které prodávají Valdemar Grešík Džem Angreštový extra speciální
Zobrazit historii ceny Valdemar Grešík Džem Angreštový extra speciální
Historie nejnižsí ceny Valdemar Grešík Džem Angreštový extra speciální. Porovnání obchodů, které prodávají Valdemar Grešík Džem Angreštový extra speciální.
Tuba dezert s kousky jahod 45 g 45gBioláda meruňková BIO 230gKoldokol Bioláda višeň 230g BIODžem borůvka 284 g DALFOURDžem meruňka 284 g DALFOURSt. Dalfour Třešeň ovocná pomazánka 28Koldokol Bioláda jahoda 230gDžem ovocný pomeranč a zázvor 284 g BIO Bioláda švestková 230gDžem lesní ovoce 340 g BIO DENNREEBIO Koldokol Bioláda višňová 230gDžem borůvkový 340 g BIO DENNREE