The Chilli Doctor S4 chilli celé 30 g
Výrobce: The Chilli Doctor
EAN: 8595660101171
The Chilli Doctor S4 chilli celé 30 g
Čerstvé je na trhu nejčastěji najdete pod označením "S-4", sušené potom jako "S-334". Obecně se jim říká Guntum Sannam. Spadají totiž do skupiny červených indických papriček Guntur chilli (nazvané podle stejnojmenného regionu v provincii Andhra Pradesh, kde se pěstují), která zahrnuje více kultivarů červených papriček podobně výrazné chuti i pálivosti (například S17 Teja, 273 chilli a další). Slovo "sannam" znamená "dlouhý" nebo také "tenký".
Využití: Indické papričky Guntur Sannam jsou nepostradatelnou součástí mnoha tradičních asijských jídel. Oblíbené jsou především v indické, thajské a čínské kuchyni. Určitě doporučujeme po vzoru místních kuchařů přidat plátky těchto chilli papriček do rýže. Skvěle vyniknou v kari, asijských masových a zeleninových pánvích, v polévkách nebo v dušených masových pokrmech. Celé sušené papričky Guntur Sannam je pro jejich další zpracování a zvýraznění chuti nejlepší krátce orestovat na mírně zahřáté pánvi (cca 20–30 sekund) a rehydratovat namočením do horké vody asi na 20 minut. Takto upravené je můžete snadno rozmačkat nebo rozmixovat a použít jako základ pro výrobu pálivé omáčky nebo salsy.
Pálivost: cca 30 000–50 000 SHU
Země původu: Indie
Celé sušené chilli papričky nazývané "S4", se střední pálivostí.
Čerstvé je na trhu nejčastěji najdete pod označením "S-4", sušené potom jako "S-334". Obecně se jim říká Guntum Sannam. Spadají totiž do skupiny červených indických papriček Guntur chilli (nazvané podle stejnojmenného regionu v provincii Andhra Pradesh, kde se pěstují), která zahrnuje více kultivarů červených papriček podobně výrazné chuti i pálivosti (například S17 Teja, 273 chilli a další). Slovo "sannam" znamená "dlouhý" nebo také "tenký".
Využití: Indické papričky Guntur Sannam jsou nepostradatelnou součástí mnoha tradičních asijských jídel. Oblíbené jsou především v indické, thajské a čínské kuchyni. Určitě doporučujeme po vzoru místních kuchařů přidat plátky těchto chilli papriček do rýže. Skvěle vyniknou v kari, asijských masových a zeleninových pánvích, v polévkách nebo v dušených masových pokrmech. Celé sušené papričky Guntur Sannam je pro jejich další zpracování a zvýraznění chuti nejlepší krátce orestovat na mírně zahřáté pánvi (cca 20–30 sekund) a rehydratovat namočením do horké vody asi na 20 minut. Takto upravené je můžete snadno rozmačkat nebo rozmixovat a použít jako základ pro výrobu pálivé omáčky nebo salsy.
Pálivost: cca 30 000–50 000 SHU
Země původu: Indie
Celé sušené chilli papričky nazývané "S4", se střední pálivostí.
Cena 49 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají The Chilli Doctor S4 chilli celé 30 g
Zobrazit historii ceny The Chilli Doctor S4 chilli celé 30 g
Historie nejnižsí ceny The Chilli Doctor S4 chilli celé 30 g. Porovnání obchodů, které prodávají The Chilli Doctor S4 chilli celé 30 g.
Bio pomerančový cukr 5g - RUFIsomalt Fractal (200 g)GRIZLY Čekankový sirup 350 gDr. Oetker Skořicový cukr (20 g)Čekankové slazení pro děti 250gIsomalt pro cukrové dekorace 0,5kg - SOvocný cukr Fruktóza 1kgZdravý den sladidlo kapky malina 50ml4Slim - Čekankový topping slaný karame4Slim Vanilkový necukr 240gSkořicový cukr 500g -Dr. Oetker Vanilkový cukr