The Chilli Doctor Naga Bhut Jolokia mash 100 ml
Výrobce: The Chilli Doctor
EAN: 8595660100068
The Chilli Doctor Naga Bhut Jolokia mash 100 ml
Špičatá hvězda mezi papričkami. Její pálivost dosahuje až 1,041,427 SHU. Až do roku 2007 byla po dlouhou dobu tato paprička považována za nejpálivější ze všech. Byla první, která překročila hranici 1 miliónu SHU a způsobila tím ve světě pořádný poprask. O pět let později byla v Jižní Karolíně zkřížena s červenou papričkou Habanero, čímž vznikla současná držitelka oficiálního rekordu v nejpálivější papričce světa, vyšlechtěná Carolina Reaper s pálivostí jednou tak větší, než má samotná Bhut Jolokia.
Pokud si na tuto intenzivně pálivou záležitost troufnete, již v prvních okamžicích ucítíte svěží ovocnou chuť připomínající zelená jablka a meruňky.
Využití: Bhut Jolokia papričky dodají dlouhotrvající hřejivou jiskru nejrůznějším omáčkám, chutney, kari pokrmům, pizze nebo kuřecímu masu. Výborně se hodí na kvašenou zeleninu, takže až budete příště nakládat třeba okurky nebo zelí, nezapomeňte přidat špetku této papričky.
Co je chilli mash? Čerstvé chilli papričky se rozdrtí spolu se solí a nechají se fermentovat(kvasit) po dobu 2-6 měsíců. Výtažek z kůže, semínek a dužiny společně poskytne intenzivní a bohatou chuť. Občas se přidá ocet kvůli zastavení fermentace, ale jinak chilli mashe neobsahují žádné jiné látky či konzervanty. Používá se na další zpracován
Špičatá hvězda mezi papričkami. Její pálivost dosahuje až 1,041,427 SHU. Až do roku 2007 byla po dlouhou dobu tato paprička považována za nejpálivější ze všech. Byla první, která překročila hranici 1 miliónu SHU a způsobila tím ve světě pořádný poprask. O pět let později byla v Jižní Karolíně zkřížena s červenou papričkou Habanero, čímž vznikla současná držitelka oficiálního rekordu v nejpálivější papričce světa, vyšlechtěná Carolina Reaper s pálivostí jednou tak větší, než má samotná Bhut Jolokia.
Pokud si na tuto intenzivně pálivou záležitost troufnete, již v prvních okamžicích ucítíte svěží ovocnou chuť připomínající zelená jablka a meruňky.
Využití: Bhut Jolokia papričky dodají dlouhotrvající hřejivou jiskru nejrůznějším omáčkám, chutney, kari pokrmům, pizze nebo kuřecímu masu. Výborně se hodí na kvašenou zeleninu, takže až budete příště nakládat třeba okurky nebo zelí, nezapomeňte přidat špetku této papričky.
Co je chilli mash? Čerstvé chilli papričky se rozdrtí spolu se solí a nechají se fermentovat(kvasit) po dobu 2-6 měsíců. Výtažek z kůže, semínek a dužiny společně poskytne intenzivní a bohatou chuť. Občas se přidá ocet kvůli zastavení fermentace, ale jinak chilli mashe neobsahují žádné jiné látky či konzervanty. Používá se na další zpracován
Cena 199 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají The Chilli Doctor Naga Bhut Jolokia mash 100 ml
Zobrazit historii ceny The Chilli Doctor Naga Bhut Jolokia mash 100 ml
Historie nejnižsí ceny The Chilli Doctor Naga Bhut Jolokia mash 100 ml. Porovnání obchodů, které prodávají The Chilli Doctor Naga Bhut Jolokia mash 100 ml.
ALLNATURE Stévie kapky 50 mlXylitol 250gSonnentor Zeleninová polévka SV. HildeTřtinový curk s yuzu 500g - VanissaZdravý den sladidlo kapky malina 50mlAllnature Xylitol březový cukr 250 gTřtinový curk s fazolemi tonka 500g - Zdravý den Kokosový cukr BIO květový vIsomalt - 450g - Tasty MeŽIVINA Ocet jablečný s mateční kulturo4Slim - Čekankový topping čokoláda 330KITL SYROB Černý rybíz s dužninou 500m