SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 6
					 - Sedláčková Hana
0
0 hodnocení

Výrobce: Fortuna

EAN: 9788071689522

Výrobní číslo: 9788071689522

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Parametry

AutorHana Sedláčková
ISBN80-7168-952-1
Jazykčeský; česky; Česky
NakladatelstvíNakladatelství; Fortuna
Počet stran86
Rok vydáníRok vydání; 2007; 2010
TypTyp
Vazbabrožovaná
ŽánrŽánr; Učebnice

Cena od 151 Kč - 184 Kč v 5 obchodech

Obchody, které prodávají Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

  • Historie ceny Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Zobrazit historii ceny Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Historie nejnižsí ceny Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana. Porovnání obchodů, které prodávají Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana.

  • Související položky