Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Sedláčková Hana
Výrobce: Fortuna
EAN: 9788073730260
Výrobní číslo: 9788073730260
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Parametry
Autor | Hana Sedláčková |
ISBN | 978-80-7373-026-0 |
Jazyk | český; česky; Česky |
NOVINKA | 0 |
Nakladatelství | Nakladatelství; Fortuna |
Počet stran | 144; 136; 152 |
Rok vydania | 2009 |
Rok vydání | Rok vydání; 2011; 2010 |
Typ | Typ |
Vazba | brožovaná |
Žánr | Žánr; Učebnice |
Cena od 158 Kč - 206 Kč v 6 obchodech
Obchody, které prodávají Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Sedláčková Hana
Zobrazit historii ceny Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
- Sedláčková Hana
Historie nejnižsí ceny Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Sedláčková Hana. Porovnání obchodů, které prodávají Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Sedláčková Hana.