SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
					 - Sedláčková Hana
0
0 hodnocení

Výrobce: Fortuna

EAN: 9788073730260

Výrobní číslo: 9788073730260

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Parametry

AutorHana Sedláčková
ISBN978-80-7373-026-0
Jazykčeský; česky; Česky
NOVINKA0
NakladatelstvíNakladatelství; Fortuna
Počet stran144; 136; 152
Rok vydania2009
Rok vydáníRok vydání; 2011; 2010
TypTyp
Vazbabrožovaná
ŽánrŽánr; Učebnice

Cena od 158 Kč - 206 Kč v 6 obchodech

Obchody, které prodávají Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Sedláčková Hana

  • Historie ceny Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Sedláčková Hana

Zobrazit historii ceny Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Sedláčková Hana

Historie nejnižsí ceny Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Sedláčková Hana. Porovnání obchodů, které prodávají Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Sedláčková Hana.

  • Související položky