SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková
0
0 hodnocení

Výrobce: Tomáš Talián Fortuna

EAN: 9788071689522

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Parametry

NOVINKA0

Cena 190 Kč v 1 obchodě

Obchody, které prodávají Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková

  • Historie ceny Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková

Zobrazit historii ceny Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková

Historie nejnižsí ceny Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková. Porovnání obchodů, které prodávají Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková.

  • Související položky