Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková
Výrobce: Tomáš Talián Fortuna
EAN: 9788071689522
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Parametry
NOVINKA | 0 |
Cena 190 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková
Zobrazit historii ceny Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková
Historie nejnižsí ceny Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková. Porovnání obchodů, které prodávají Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková.
Danielka a její písničkySebastian a jeho písničkySHOCart 706 Malé Karpaty 1:25 000 turiAngličtina pro 4.ročník základní školyOpomenutí v trestním právu - Kučera PaPetra a její písničkyŠpanělština do uchaŽďárské vrchy 1:75 000Dominika a její písničkyMarek a jeho písničkyDeutsch mit Max A1/1.díl - Olga FišaroNew Headway Advanced Class 3xCD