Technologie přípravy pokrmů 2
Výrobce: Fortuna
EAN: 9788071689126
Výrobní číslo: 9788071689126
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Parametry
Autor | Hana Sedláčková, Pavel Otoupal; Pavel Otoupal; Pavel Otoupal, Hana Sedláčková |
ISBN | 80-7168-912-2 |
Jazyk | český; česky; Česky |
NOVINKA | 0 |
Nakladatelství | Nakladatelství; Fortuna |
Počet stran | 85; 88 |
Rok vydania | 2004 |
Rok vydání | Rok vydání; 2009; 2010 |
Typ | Typ |
Vazba | brožovaná |
Žánr | Žánr; Učebnice |
Cena od 152 Kč - 190 Kč v 5 obchodech
Obchody, které prodávají Technologie přípravy pokrmů 2
Zobrazit historii ceny Technologie přípravy pokrmů 2
Historie nejnižsí ceny Technologie přípravy pokrmů 2. Porovnání obchodů, které prodávají Technologie přípravy pokrmů 2.