Taitau Exclusive Selection Hořká čokoláda BEZ CUKRU 70% 100 g
Výrobce: TaiTau
EAN: 4779021231521
Složení: kakaová hmota, sladidlo (erythritol), emulátor (řepkový lecitin). Obsah kakaa v čokoládě minimálně 70%. Může obsahovat stopy lískových oříšků, lepku a mléka.
Země výroby: Litva
Balení: 100 g
ČOKOLÁDA
Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek - bobů. Výsledný produkt je známý jako "čokoláda" (intenzivně ochucená hořká potravina - to je definice čokolády v mnoha slovnících).
Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda).
Historie čokolády
První čokoládu vyráběli původní obyvatelé střední Ameriky dávno před příchodem Evropanů. Mayové a Aztékové vyráběli kakaové placky nebo připravovali kakaové nápoje. Kakaové boby přivezl do Evropy poprvé Fernando Cortéz, který se s čokoládou setkal na dvoře aztéckého krále.
Do Evropy čokoládu přivezli Španělé a ta se ryc
Země výroby: Litva
Balení: 100 g
ČOKOLÁDA
Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek - bobů. Výsledný produkt je známý jako "čokoláda" (intenzivně ochucená hořká potravina - to je definice čokolády v mnoha slovnících).
Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda).
Historie čokolády
První čokoládu vyráběli původní obyvatelé střední Ameriky dávno před příchodem Evropanů. Mayové a Aztékové vyráběli kakaové placky nebo připravovali kakaové nápoje. Kakaové boby přivezl do Evropy poprvé Fernando Cortéz, který se s čokoládou setkal na dvoře aztéckého krále.
Do Evropy čokoládu přivezli Španělé a ta se ryc
Parametry
- z toho nasycené mastné kyseliny | 26 g |
Alergeny | 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Bílkoviny | 9,1 g |
Energie | 449kcal/ 1854kJ |
Kategorie produktu | Bez laktózy |
Sacharidy | 36 g |
Sůl | 0,02 g |
Tuky | 41 g |
Vláknina | 10 g |
Výživové údaje na 100 gramů: |
Cena od 49 Kč - 59 Kč v 3 obchodech
Obchody, které prodávají Taitau Exclusive Selection Hořká čokoláda BEZ CUKRU 70% 100 g
Zobrazit historii ceny Taitau Exclusive Selection Hořká čokoláda BEZ CUKRU 70% 100 g
Historie nejnižsí ceny Taitau Exclusive Selection Hořká čokoláda BEZ CUKRU 70% 100 g. Porovnání obchodů, které prodávají Taitau Exclusive Selection Hořká čokoláda BEZ CUKRU 70% 100 g.
Erythritol 500 gStevia Natusweet Kristalle 1:1 200gIsomalt pro cukrové dekorace 0,5kg - SVanilinový cukr - RUFCukr třtinový Demerara 500 g BIO COUNTBIO kokosový cukr 250g - RUFŽIVINA Ocet jablečný s mateční kulturo4Slim - Čekankový topping čokoláda 330Kukuřičný sirup Food Colours (500 g)Glukopur 250g - Dr. OetkerGlomex, s.r.o. SULÁ - Bonbóny bez cukrKávoviny Třtinový cukr moučka 200g