Taitau Exclusive 52% Dark Chocolate - Hořká čokoláda s 52% kakaa
Výrobce: TaiTau
EAN: 4779021230197
Složení: cukr, kakaová hmota (vyrobená z kvalitních kakaových bobů z Ghany), kakaové máslo, emulgátor – řepkový lecitin
Země výroby: Litva
Balení: 100 g
ČOKOLÁDA
Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek - bobů. Výsledný produkt je známý jako "čokoláda" (intenzivně ochucená hořká potravina - to je definice čokolády v mnoha slovnících).
Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda).
Historie čokolády
První čokoládu vyráběli původní obyvatelé střední Ameriky dávno před příchodem Evropanů. Mayové a Aztékové vyráběli kakaové placky nebo připravovali kakaové nápoje. Kakaové boby přivezl do Evropy poprvé Fernando Cortéz, který se s čokoládou setkal na dvoře aztéckého krále.
Do Evropy čokoládu přivezli Španělé a ta se rychle (již v 16. století) stala velmi oblíbeným n?
Země výroby: Litva
Balení: 100 g
ČOKOLÁDA
Čokoláda se vyrábí z kvašených, pražených a mletých zrnek tropického kakaového stromu Theobroma cacao. Zrna pocházejí z kakaových tobolek - bobů. Výsledný produkt je známý jako "čokoláda" (intenzivně ochucená hořká potravina - to je definice čokolády v mnoha slovnících).
Tento produkt je definován v mnoha zemích jako kakao. V americkém čokoládovém průmyslu je kakao definováno jako sušina kakaových zrn, kakaové máslo je definováno jako tuková složka, a čokoláda je kombinací sušiny a tuku. Tato směs je obvykle oslazena cukrem a jinými přísadami a zpracována do čokoládových tabulek (jejichž jádro se též označuje jako čokoláda), nebo do nápoje (zvaného kakao nebo horká čokoláda).
Historie čokolády
První čokoládu vyráběli původní obyvatelé střední Ameriky dávno před příchodem Evropanů. Mayové a Aztékové vyráběli kakaové placky nebo připravovali kakaové nápoje. Kakaové boby přivezl do Evropy poprvé Fernando Cortéz, který se s čokoládou setkal na dvoře aztéckého krále.
Do Evropy čokoládu přivezli Španělé a ta se rychle (již v 16. století) stala velmi oblíbeným n?
Parametry
- z toho cukry | 47,2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 21,7 g |
Alergeny | 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Bílkoviny | 4,8 g |
Energie | 2308 kJ/554 kcal |
Kategorie produktu | Bez laktózy |
Sacharidy | 49,8 g |
Sůl | 0,01 g |
Tuky | 35,8 g |
Vláknina | 6,7 g |
Výživové údaje na 100 gramů: |
Cena od 50 Kč - 50 Kč v 2 obchodech
Obchody, které prodávají Taitau Exclusive 52% Dark Chocolate - Hořká čokoláda s 52% kakaa
Zobrazit historii ceny Taitau Exclusive 52% Dark Chocolate - Hořká čokoláda s 52% kakaa
Historie nejnižsí ceny Taitau Exclusive 52% Dark Chocolate - Hořká čokoláda s 52% kakaa. Porovnání obchodů, které prodávají Taitau Exclusive 52% Dark Chocolate - Hořká čokoláda s 52% kakaa.
Moo-Free Čokoládový adventní kalendář Allnature Arašídové máslo s mléčnou čoKarobky arašídové 100 g COUNTRY LIFEMixitka BEZ LEPKU - Káva + Kešu 44 g 0RICOLA Originální bylinná směs 40g bezČokoláda Gold Callebaut 2,5 kgVeganz BIO Bílá čokoláda s rýžovým nápAllnature Arašídové máslo s bílou čokoMüsli Belgická čokoláda&Brusinky 350gCHIMPANZEE Energy bar mint chocolate 5bonbóny Zázvorové 100g GrešíkČokoláda energetická Scho-Ka-Kola mléč