SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS

Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS
0
0 hodnocení

Výrobce: IREKS

Kompletní směs Sandra Velvet na výrobu oblíbených litých těst v červené barvě - gastrobalení. Balení obsahuje 5 kg směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO barviva.
Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý.
RED VELVET RECEPT: Doporučené dávkování: 0,5 kg směsi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleje. Suroviny spojíme a necháme pět minut bobtnat, poté pomalu promícháváme (ideálně protínačkou) 1 - 2 minuty do hladké a homogenní konzistence. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi.
Ilustrační foto: "Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons

Obchody, které prodávají Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS

Aktuálně nenabízejí žádné obchody.

Dříve prodávaly obchody:

Svět cukrářůSvět cukrářů
  • Historie ceny Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS

Zobrazit historii ceny Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS

Historie nejnižsí ceny Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS. Porovnání obchodů, které prodávají Směs na korpus Red Velvet 5 kg - IREKS.

  • Související položky