SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
0
0 hodnocení

Výrobce: Fortuna

EAN: 9788073730321

Výrobní číslo: 9788073730321

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Parametry

AutorHana Sedláčková
ISBN978-80-7373-032-1
Jazykčeský; česky; Česky
NOVINKA0
NakladatelstvíNakladatelství; Fortuna
Počet stran96; 88
Rok vydania2008
Rok vydáníRok vydání; 2008; 2010
TypTyp
Vazbabrožovaná
ŽánrŽánr; Učebnice

Cena od 157 Kč - 190 Kč v 6 obchodech

Obchody, které prodávají Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

  • Historie ceny Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Zobrazit historii ceny Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Historie nejnižsí ceny Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání. Porovnání obchodů, které prodávají Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání.

  • Související položky