Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
Výrobce: Fortuna
EAN: 9788073730321
Výrobní číslo: 9788073730321
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Parametry
Autor | Hana Sedláčková |
ISBN | 978-80-7373-032-1 |
Jazyk | český; česky; Česky |
NOVINKA | 0 |
Nakladatelství | Nakladatelství; Fortuna |
Počet stran | 96; 88 |
Rok vydania | 2008 |
Rok vydání | Rok vydání; 2008; 2010 |
Typ | Typ |
Vazba | brožovaná |
Žánr | Žánr; Učebnice |
Cena od 157 Kč - 190 Kč v 6 obchodech
Obchody, které prodávají Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
Zobrazit historii ceny Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
Historie nejnižsí ceny Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání. Porovnání obchodů, které prodávají Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání.
Písanka pro prvňáky
- neuvedenStudio1+1 Procvičovací sešit z matematPuzzle - Divoká zvířataKarlsson Niklas: Řezbářství - Jak na rStretnúť šťastieStopy paměti
- Doležel JiříMuž, který si pletl manželku s kloboukAuta - Kdo nelepí, není in!
- DiČasopis Raketa č. 19 - KoloBýkDinosauří vejce 12ks/krab.Velké dějiny zemí Koruny české VII.