PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 40/42 EU svazek 91,4 m
Výrobce: Profikoření
Vepřová střívka kalibr 40/42 EU svazek 91,4 m
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: točený salám a špekáčky
Druh střev: přírodní vepřová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 40/42
Průměr střev po naplnění: 4,0 až 4,2 cm
Délka celého svazku: 91,4m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 3 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 1,5 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 60,9 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva m
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: točený salám a špekáčky
Druh střev: přírodní vepřová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 40/42
Průměr střev po naplnění: 4,0 až 4,2 cm
Délka celého svazku: 91,4m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 3 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 1,5 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 60,9 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva m
Parametry
Značka | PROFIKORENI |
Cena 300 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 40/42 EU svazek 91,4 m
Zobrazit historii ceny PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 40/42 EU svazek 91,4 m
Historie nejnižsí ceny PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 40/42 EU svazek 91,4 m. Porovnání obchodů, které prodávají PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 40/42 EU svazek 91,4 m.
Sada 5 dóz se stojanem Joseph Joseph PZwilling Enfinigy ponorný termoohřívačZwilling Fresh & Save, sada 3 vakuovacSilikonová nádoba na skladování potravBANQUET 8-dílná sada smaltovaných miseFood Huggers Sada silikonových krytů nLžička na krmení 2x Set 4+m Pastelově Twistshake Podložka Click-mat Mini s tDózy, sada Fresh 3 ks + 1 grátisZwilling Gusto skleněná dóza kulatá 1,Fólie potravinářská 29cmx30mBANQUET Termohrnec 3,5L Culinaria s po