PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 28/30 EU, svazek 91,4 m
Výrobce: Profikoření
Vepřová střeva zasolená kalibr 28/30 EU, svazek 91,4 m
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: párky a klobásy
Druh střev: přírodní vepřová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 28/30
Průměr střev po naplnění: 2,8 až 3 cm
Délka celého svazku: 91,4m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 3 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 3 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 30,5 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva můžeme
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: párky a klobásy
Druh střev: přírodní vepřová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 28/30
Průměr střev po naplnění: 2,8 až 3 cm
Délka celého svazku: 91,4m
Počet kusů střev ve svazku: 14 až 16 kusů střev
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 3 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 3 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 30,5 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva můžeme
Parametry
Značka | PROFIKORENI |
Cena 462 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 28/30 EU, svazek 91,4 m
Zobrazit historii ceny PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 28/30 EU, svazek 91,4 m
Historie nejnižsí ceny PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 28/30 EU, svazek 91,4 m. Porovnání obchodů, které prodávají PROFIKORENI - Vepřová střeva zasolená kalibr 28/30 EU, svazek 91,4 m.
Černá kameninová servírovací mísa s vnZwilling Enfinigy ponorný termoohřívačČerná kameninová salátová mísa s vnitřZwilling Gusto skleněná dóza čtvercováZWILLING Multifunkční miska/dóza, 1,4 Mísa Cactus! 29 cm, AlessiMísa Cactus! 21 cm černá, AlessiBANQUET 8-dílná sada smaltovaných miseŠedá kameninová mísa s vnitřní glazuroDóza Square Brabantia šedé víko 0,7 lSkleněná dóza - BAKER 1,1l - KelaMísa Cactus! - Alessi