Profi Cook PC – SV 1112 Sous Vide
Výrobce: Proficook
EAN: 4006160111224
Výrobní číslo: 4006160111224
Pomalý hrnec pro vaření SOUS VIDEPROFICOOK SV-1112Technika vaření Sous-Vide: vakuová metoda pro dlouhé vaření jídla v uzavřených plastových sáčcích umístěných v horké vodě.Sous vide je moderní způsob vaření, který bere svět útokem. Jeho název pochází z francouzštiny a doslova znamená „ve vakuu“. V mnoha zemích světa již není sous vide novým pojmem, protože tato technika je prezentována v televizních pořadech, kuchařských receptech a extrémně často se používá v dobrých restauracích. Proč se tohle děje? Obrovský vliv na tento vývoj má nepochybně skutečnost, že pokrmy připravované touto metodou jsou jedinečné, vynikající, vyznačující se jedinečnou chutí a kvalitou.Standardní teplotní rozsahy Hovězí maso středně vzácné: 54-59 °C Střední hovězí maso: 60-63 °C Kuřecí prsa: 60-66 °C Šťavnaté, jemné vepřové maso: 52-68 °C Tradiční ryba: 50-56 °CUrčení doby úplného ohřátí jídla metodou sous vide je celkem snadné, protože voda má konstantní teplotu. Ohřátí kousku masa o tloušťce 2,5 cm trvá asi hodinu, dalších 2,5 cm jsou další 2 hodiny. Při použití metody sous vide není možné přehřátí jídla, uchovávání po dobu 2-3 hodin. více než čas, který zabere,
Cena od 1 946 Kč - 2 496 Kč v 3 obchodech
Obchody, které prodávají Profi Cook PC – SV 1112 Sous Vide
Zobrazit historii ceny Profi Cook PC – SV 1112 Sous Vide
Historie nejnižsí ceny Profi Cook PC – SV 1112 Sous Vide. Porovnání obchodů, které prodávají Profi Cook PC – SV 1112 Sous Vide.
Banquet Tlakový hrnec Grande Red Belly
Hrnec San Francisco Fissler 16 cm 2,1
MAUVIEL Kastrol s nerezovými uchy a sk
Hrnec smalt ¤16x11cm 1,8L CZ
TESLA EliteCook K70 - vnitřní varná ná
Fólie do vakuovačky Lono WMF 30 x 600
Hrnec s poklicí Orion Anett 3,5 l /110
Poklice pro varné nádobí Profi Colecti
Lamart Lait 1,5 l
Fissler Hrnec Ø 14 cm snack set
Hr+skl. po. ECO-CERAM16cm 2,1l
Tesla Elitecook k70


























