SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

Proč se klepou řízky - Vladimír Mikeš

Proč se klepou řízky - Vladimír Mikeš
0
0 hodnocení

Výrobce: Dokořán

EAN: 9788076750869

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, ale zato se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – od jejich chemického složení, přes to, proč se řízky mají naklepat, až po to proč si červ vybere vždy to nejkrásnější jablko. Nemalý prostor je věnován také nejrůznějším chemickým látkám (lidově zvaným „éčka“), které se do potravin přidávají. Autor, profesor biochemie, je neobhajuje, ale uvádí na pravou míru některé názory na jejich přehnanou nebezpečnost. Součástí knihy je kompletní seznam těchto aditiv řazený podle jejich kódů s popisem původu a technologické funkce.

Parametry

AutorVladimír Mikeš
IlustraceVáclav Johanus
Jazykčesky
NakladatelstvíDokořán
Počet stran184
Rok vydání2023
Vazbabrožovaná
ŽánrNaučná; Naucná

Cena od 159 Kč - 268 Kč v 1 obchodě

Obchody, které prodávají Proč se klepou řízky - Vladimír Mikeš

  • Historie ceny Proč se klepou řízky - Vladimír Mikeš

Zobrazit historii ceny Proč se klepou řízky - Vladimír Mikeš

Historie nejnižsí ceny Proč se klepou řízky - Vladimír Mikeš. Porovnání obchodů, které prodávají Proč se klepou řízky - Vladimír Mikeš.

  • Související položky