PROBIO Kroupy (velké) ječné
Výrobce: PROBIO
EAN: 8594008913674
Ječné kroupy vznikají po obroušení ječného zrna.Tradičně se používají jako zavářka do polévek či při přípravě zabijačkových jelit. Dále jsou vhodné do nákypů a jako příloha. Příprava: Před přípravou kroupy propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou, osolte, přidejte kapku oleje a vařte pod poklicí bez míchání. Po 20-30 min vaření je zrno křupavé, po 50 min rozvařené a vhodné do pomazánek a nákypů. Po uvaření nechte 5 min dojít
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 75%.
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 75%.
Zobrazit historii ceny PROBIO Kroupy (velké) ječné
Historie nejnižsí ceny PROBIO Kroupy (velké) ječné. Porovnání obchodů, které prodávají PROBIO Kroupy (velké) ječné.