Plátková želatina 20 g
Výrobce: dortis
EAN: 4000147002512
Plátková želatina 12ks
Vepřová želatina v plátcích je určena ke ztužení sladkých i slaných krémů.
Vlastnosti: neutrální chuť, bezbarvá
Pracovní postup: plátky vložit do vody na 5-7 minut, poté důkladně vyždímat.
Použití do teplých pokrmů: želatina se vkládá rovnou do teplých pokrmů (omáček, mousse, krémů) - v teple se sama mícháním rozpustí.
Použití do studených pokrmů: vyždímanou želatinu vložit do misky a zahřát v mikrovlnné troubě (či v kastrůlku na plotně), řádně rozmíchat. Pozor na přehřátí (želatina se musí jen zahřát). Takto připravenou želatinu vlít do hotového krému (šlehačky, pudingu, aspiku) a ihned promíchat, aby se nevytvořily hrudky.
Hotové výrobky nechat alespoň 4 hodiny v chladničce.
Složení: 100% v
Vepřová želatina v plátcích je určena ke ztužení sladkých i slaných krémů.
Vlastnosti: neutrální chuť, bezbarvá
Pracovní postup: plátky vložit do vody na 5-7 minut, poté důkladně vyždímat.
Použití do teplých pokrmů: želatina se vkládá rovnou do teplých pokrmů (omáček, mousse, krémů) - v teple se sama mícháním rozpustí.
Použití do studených pokrmů: vyždímanou želatinu vložit do misky a zahřát v mikrovlnné troubě (či v kastrůlku na plotně), řádně rozmíchat. Pozor na přehřátí (želatina se musí jen zahřát). Takto připravenou želatinu vlít do hotového krému (šlehačky, pudingu, aspiku) a ihned promíchat, aby se nevytvořily hrudky.
Hotové výrobky nechat alespoň 4 hodiny v chladničce.
Složení: 100% v
Cena od 55 Kč - 67 Kč v 2 obchodech
Obchody, které prodávají Plátková želatina 20 g
Zobrazit historii ceny Plátková želatina 20 g
Historie nejnižsí ceny Plátková želatina 20 g. Porovnání obchodů, které prodávají Plátková želatina 20 g.
Dr.Oetker Smeta-fixAgar plátky 2,5g - RUFBio Agar 2x15g pro vegany - RUFŽelatina v prášku - jahoda 3x12g - RUFJablečný pektin 50g - KořeníŽelatina v prášku - čirá 3x12g - RUFBlatt Gelatine - RUFAgar 30g - KovandoviRiflex powder neutral 1kg želatina v pŽeletina v prášku 30g - DecoraPlátková želatina 20 gAgar-agar 700 E406 (1 kg)