Pivovarství - teorie a praxe výroby piva - Basařová Gabriela a kolektiv
Výrobce: Havlíček Brain Team
EAN: 9788087109717
Výrobní číslo: 9788087109717
Dovolujeme si nabídnout Vám druhé, aktualizované a upravené vydání knihy „Pivovarství“. Kolektiv autorů tím navazuje na první, dnes již rozebrané a velmi poptávané vydání této zásadní publikace v oboru (vyšlo v roce 2010). Vzhledem k tomu, že vývoj pivovarského průmyslu od prvního vydání knihy pokračoval rychlým tempem, doplnili autoři jednotlivé kapitoly o aktuální informace týkající se nových technologií, zařízení a vědeckých poznatků včetně odkazů na nové zdroje informací. Kniha „Pivovarství“ pojednává v šestnácti kapitolách o celém procesu výroby piva. První kapitola se zabývá surovinami potřebnými pro výrobu piva (slad, chmel a chmelové produkty, voda a pomocné suroviny). Separátní kapitola je věnována pivovarským kvasinkám. Stěžejní část publikace tvoří kapitoly, v nichž je podrobně popsána výroba piva od přípravy mladiny na varně, přes hlavní kvašení a dokvašování, filtraci (včetně odstřeďování a membránových technik) až po pasteraci a stáčení. V knize jsou porovnávány vlastnosti různých druhů piv, fyzikálně-chemická a senzorická stabilita piva, vysvětlen proces stárnutí piva a hodnocení jeho jakosti. Samostatné kapitoly se zabývají enzymy důležitými pro výrobu piva, mikrobiologií pivovarské výroby, řízením jakosti, hygienou a sanitací výrobních zařízení, energetickým hospodářstvím a problematikou odpadních vod a emisí.
Cena 1 716 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Pivovarství - teorie a praxe výroby piva - Basařová Gabriela a kolektiv
Zobrazit historii ceny Pivovarství - teorie a praxe výroby piva - Basařová Gabriela a kolektiv
Historie nejnižsí ceny Pivovarství - teorie a praxe výroby piva - Basařová Gabriela a kolektiv. Porovnání obchodů, které prodávají Pivovarství - teorie a praxe výroby piva - Basařová Gabriela a kolektiv.











