SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

Obiloviny v lidské výživě - Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku - kolektiv autorů

Obiloviny v lidské výživě - Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku
					 - kolektiv autorů
0
0 hodnocení

Výrobce: Forsapi

EAN: 9788087250280

Výrobní číslo: 9788087250280

Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu.\r
Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.\r
\r
Ing. Dany Gabrovská, Ph.D (PK ČR)\r
Ing. Ilona Hálová (ČZU Praha)\r
Mgr. Ing. Diana Chrpová (VOŠZ a SOŠ Praha)\r
Ing. Jarmila Ouhrabková (VÚPP)\r
Ing. Marcela Sluková, Ph.D (VŠCHT Praha)\r
Ing. Slavomíra Vavreinová, CSc. (VÚPP)\r
Ing. Oldřich Faměra, CSc. (ČZU Praha)\r
Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D (FTN Praha)\r
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc (VŠCHT Praha)\r
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha) \r
\r
Publikace České technologické platformy pro potraviny.

Parametry

Autorkol.; kolektiv autorů
ISBN978-80-87250-28-0
Jazykčesky; Česky
NakladatelstvíForsapi
Počet stran54
Rok vydání2015; 2016
Vazbabrožovaná
ŽánrNaučná

Cena od 83 Kč - 99 Kč v 4 obchodech

Obchody, které prodávají Obiloviny v lidské výživě - Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku - kolektiv autorů

  • Historie ceny Obiloviny v lidské výživě - Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku - kolektiv autorů

Zobrazit historii ceny Obiloviny v lidské výživě - Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku - kolektiv autorů

Historie nejnižsí ceny Obiloviny v lidské výživě - Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku - kolektiv autorů. Porovnání obchodů, které prodávají Obiloviny v lidské výživě - Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku - kolektiv autorů.

  • Související položky