Nutristar Psyllium 300g
Výrobce: NutriStar
Použití: Výrobek se používá jako doplněk redukčních diet (naplnění žaludku) nebo jako zdroj vlákniny pro zlepšení stavu trávicí soustavy, zejména při potížích se zácpou. Psyllium má i schopnost zadržovat tuk požitý se stravou. SLOŽENÍ Prášková potravinářská vláknina získaná mletím osemení plodů rostliny Plantago ovata. Neochuceno. Úprava mletím je výhodná zejména kvůli lepší využitelnosti rozpustné složky i pro případné zamíchání do tekutiny. Vlastnosti: Schopnost retence vody cca 1000 %,
schopnost retence tuku cca 77 %.
DÁVKOVÁNÍ Nejvyšší denní dávka 30 g se nesmí překročit. Prášek se před požitím musí nechat nabobtnat, např. ve vhodném nápoji, polévce, jogurtu, salátu. Výrobek nesmí hydratovat při konzumaci, tedy se nesmí přijímat v suchém stavu a následně zapít vodou, může způsobit dušení. Skladovat v suchu, v teplotě do 25oC, mimo dosah slunečních paprsků a dětí. Po odebrání potřebného množství ihned obal uzavřít. Průměrné nutriční informace ve 100 g v dávce 30 g Energetická hodnota 752 kJ (9%*) 225,6 kJ (3%*) Bílkoviny - proteiny 5,7 g (11%*) 1,71 g (3%*) Sacharidy - uhlohydráty 4,4 g (2%*) 1,32 g (1%*)
schopnost retence tuku cca 77 %.
DÁVKOVÁNÍ Nejvyšší denní dávka 30 g se nesmí překročit. Prášek se před požitím musí nechat nabobtnat, např. ve vhodném nápoji, polévce, jogurtu, salátu. Výrobek nesmí hydratovat při konzumaci, tedy se nesmí přijímat v suchém stavu a následně zapít vodou, může způsobit dušení. Skladovat v suchu, v teplotě do 25oC, mimo dosah slunečních paprsků a dětí. Po odebrání potřebného množství ihned obal uzavřít. Průměrné nutriční informace ve 100 g v dávce 30 g Energetická hodnota 752 kJ (9%*) 225,6 kJ (3%*) Bílkoviny - proteiny 5,7 g (11%*) 1,71 g (3%*) Sacharidy - uhlohydráty 4,4 g (2%*) 1,32 g (1%*)
Obchody, které prodávají Nutristar Psyllium 300g
Aktuálně nenabízejí žádné obchody.
Zobrazit historii ceny Nutristar Psyllium 300g
Historie nejnižsí ceny Nutristar Psyllium 300g. Porovnání obchodů, které prodávají Nutristar Psyllium 300g.











