Nový encyklopedický slovník gastronomie, LľŽ - Jiří Černý
Výrobce: RATIO
EAN: 9788086351100
Výrobní číslo: 9788086351117
Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.
Parametry
Autor | Jiří Černý |
ISBN | 978-80-86351-10-0 |
Jazyk | český; Česky |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 224; 232 |
Rok vydania | 2005 |
Rok vydání | Rok vydání; 2021 |
Typ | Typ |
Vazba | brožovaná |
Žánr | Žánr |
Cena od 208 Kč - 268 Kč v 4 obchodech
Obchody, které prodávají Nový encyklopedický slovník gastronomie, LľŽ - Jiří Černý
Zobrazit historii ceny Nový encyklopedický slovník gastronomie, LľŽ - Jiří Černý
Historie nejnižsí ceny Nový encyklopedický slovník gastronomie, LľŽ - Jiří Černý. Porovnání obchodů, které prodávají Nový encyklopedický slovník gastronomie, LľŽ - Jiří Černý.
Laborecká vrchovina Dukla 1 : 50 000Dielo XII Preklady 1 - Milan RúfusPrincezny - Maluj vodouSvobodová Vlasta, Svoboda Miroslav, VeJames, E. L. Fifty Shades Darker / PadOmalovánky Vánoce 5300299Písanka 2/3 pro 2. ročník ZŠ - neuvedeZlaté české pohádkyMatematika - Kniha AktivitAdventures - My first 100 words
Chladné břehyBremmer Ian: Us vs. Them : The Failure