Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking (Myhrvold Nathan)(Pevná vazba) - diskuze
Výrobce: The Cooking Lab
EAN: 9781734386141
Winner of the 2012 James Beard Award for Cookbook of the Year, inducted into the Gourmand Cookbook Hall of Fame, and named one of the best cookbooks of the century by the New Yorker, its six volumes explore the history of cuisine and explain the science of cooking in a way that’s accessible to both professional chefs and home cooks. Created by a team of scientists, chefs, editors, and writers, these volumes explore research spanning the field of culinary science with careful attention to practicality and applicability in the kitchen. Through gorgeous photographs and otherworldly techniques, th Modernist Cuisine - Nathan Myhrvold od authora Nathan Myhrvold a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
| Autor | Nathan Myhrvold |
| Jazyk | anglický |
| Počet stran | 2400 |
| Rok vydania | 2021 |
Cena 9 218 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Modernist Cuisine:The Art and Science of Cooking (Myhrvold Nathan)(Pevná vazba)
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení
Přidat rezenci, hodnocení
Český jazyk pro 4.ročník gymnázií - Me
Centrálny nervový systém
Trojanová Irena: Hodnocení Učitelů
Petr Nikl - Grafika
MFP Omalovánky A5 - Dino - 5300790
Jurkovičova vila v Brně
Dejiny Uhorska ako ich nepoznáte Strat
Deníky. Výbor z let 1922-1964
Kerrová Judith: The Tiger Who Came to
Rychlé večeře (Edice Apetit)
- n
The Tiger in the Smoke
Rytier a zbrojnoš 2

























Přidat dotaz