Menu Design in Europe (Heller Steven)(Pevná vazba)
Výrobce: TASCHEN
EAN: 9783836578738
Výrobní číslo: 9783836578738
Jim Heimann's new book on Menu Design in Europe is a mouthwatering feast for the eyes, featuring hundreds of European menus from the early 19th century to the end of the millennium. At once a history of continental cuisine and a sprawling survey of graphic styles, Menu Design in Europe satisfies the craving for foodies and design enthusiasts alike. The dominance of French cuisine provided the template for the culinary delights that spread throughout (and beyond) the continent. As restaurants and dining experiences increased in the 19th century, the need for a more formal presentation of available items resulted in a range of printed menus that could be both extravagant and simple. The 1891 menu from Paris's Le Grand Vefour, with its intricate die-cut design, evokes a bustling Belle Epoque bistro, while the 1932 menu from London's Royal Palace Hotel transports you to the bar at a
Parametry
Autor | Steven Heller |
Jazyk | anglický, nemecký, francúzsky |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 448 |
Rok vydania | 2022 |
Rok vydání | Rok vydání |
Cena od 1 358 Kč - 1 675 Kč v 2 obchodech
Obchody, které prodávají Menu Design in Europe (Heller Steven)(Pevná vazba)
Zobrazit historii ceny Menu Design in Europe (Heller Steven)(Pevná vazba)
Historie nejnižsí ceny Menu Design in Europe (Heller Steven)(Pevná vazba). Porovnání obchodů, které prodávají Menu Design in Europe (Heller Steven)(Pevná vazba).
Samolepková knížka TraktoryTábor - Plzeň - Dopisy přátelům - ValtTransparentní společnostLulus cukrárka - Lucia GažováAngličtina - školní slovník AČ-ČA
Yankee Candle Aromatická svíčka ClassiTrendy soudobé diabetologie. Svazek 12Matematika 6 - Pracovní sešit 1 s komeBotanický slovníkAlgebra 8 učebnicePraktická urologie v kazuistikáchPrekliate zlato Titanicu