Lis forma na hamburgery tvarovací stroj tvořítko
Výrobce: HRT
EAN: 5903815105807
Speciální lis na domácí hamburgery
Pomůcky do kuchyně.
Pomocí lisu na hamburger vytvoříte jednotné placky masa, které se rovnoměrně ugrilují přesně podle vašich představ.
Forma na hamburgery Vám pomůže vytvořit pravidelné placičky z mletého masa bez otřepených okrajů, které můžete buď usmažit nebo ugrilovat. Do formy vložíte namleté maso a pomocí víčka upěchujete.
Vytvořte si perfektně tvarovaný hamburger i u vás doma. S tímto dvoudílným lisem vám to půjde rychle a jednoduše. Vynikající pro snadnou přípravu domácích masových burgerů.
Doporučujeme:
Pokud koupíme kvalitní libové maso, nepotřebujeme jako pojivo vejce ani strouhanku. Doporučujeme nejlépe maso hovězí. Čerstvé maso třeba z plecka, které si ochutíme francouzskou hořčicí, solí, zeleným pepřem, worcesterem - a máme skvělý materiál na hamburger. Maso si zaslouží dobře ručně promíchat, při zpracování a tvarování masa Vám pomůže studená voda, maso se potom nelepí. Vytvořeným karbanátkům prospěje chvilka odpočinku v lednici před přípravou. Na začátku grilování necháme hamburgery v klidu zatáhnout, než jdou sami lehce z roštu, pokud tuto zásadu dodržíme, čistě je obrátíme. Maso si musí ale odpočinout i po tepelné úpravě před podáváním.
Pomůcky do kuchyně.
Pomocí lisu na hamburger vytvoříte jednotné placky masa, které se rovnoměrně ugrilují přesně podle vašich představ.
Forma na hamburgery Vám pomůže vytvořit pravidelné placičky z mletého masa bez otřepených okrajů, které můžete buď usmažit nebo ugrilovat. Do formy vložíte namleté maso a pomocí víčka upěchujete.
Vytvořte si perfektně tvarovaný hamburger i u vás doma. S tímto dvoudílným lisem vám to půjde rychle a jednoduše. Vynikající pro snadnou přípravu domácích masových burgerů.
Doporučujeme:
Pokud koupíme kvalitní libové maso, nepotřebujeme jako pojivo vejce ani strouhanku. Doporučujeme nejlépe maso hovězí. Čerstvé maso třeba z plecka, které si ochutíme francouzskou hořčicí, solí, zeleným pepřem, worcesterem - a máme skvělý materiál na hamburger. Maso si zaslouží dobře ručně promíchat, při zpracování a tvarování masa Vám pomůže studená voda, maso se potom nelepí. Vytvořeným karbanátkům prospěje chvilka odpočinku v lednici před přípravou. Na začátku grilování necháme hamburgery v klidu zatáhnout, než jdou sami lehce z roštu, pokud tuto zásadu dodržíme, čistě je obrátíme. Maso si musí ale odpočinout i po tepelné úpravě před podáváním.
Cena 69 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Lis forma na hamburgery tvarovací stroj tvořítko
Zobrazit historii ceny Lis forma na hamburgery tvarovací stroj tvořítko
Historie nejnižsí ceny Lis forma na hamburgery tvarovací stroj tvořítko. Porovnání obchodů, které prodávají Lis forma na hamburgery tvarovací stroj tvořítko.
Kovový stůl PIZZARA 70 x 70 cmZahradní kovové polohovací lehátko ZWMHoupací síť, závěsné lehátko, houpačkaNafukovací dvojitý kruh s madly modrý ESD boční štípací kleště Knipex 77 32 Podsedák na vysoké křeslo SCALA HOCH čAQUALINE FAVOLO vysoká skříňka košem 4Aquamar Alkalita plus 0,9 kgPonorný pilový list BIM AIZ 20 AB MetaTORX sada klíčů Wera 967/9 TX XL HF 1 Telegärtner MFP8-4x90 T568B Cat.6A - zBestway Bazénové čerpadlo vypouštěcí 3