Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov - Peter Popelka
Výrobce: Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach
EAN: 9788080771607
Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi. Učebný text obsahuje postupy pre laboratórne vyšetrenie mäsa pomocné skúšky a technologické vlastnosti mäsa, laboratórne vyšetrenie mäsových výrobkov, živočíšnych tukov, konzerv, stanovenie prítomnosti cudzorodých látok v mäse a mäsových výrobkov, senzorické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov a mikrobiologické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov. Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov - Peter Popelka od authora Peter Popelka a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
Parametry
Autor | Peter Popelka |
Jazyk | slovenský |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 198 |
Rok vydania | 2009 |
Rok vydání | Rok vydání |
Žánr | Žánr |
Cena 198 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov - Peter Popelka
Zobrazit historii ceny Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov - Peter Popelka
Historie nejnižsí ceny Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov - Peter Popelka. Porovnání obchodů, které prodávají Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov - Peter Popelka.
Hutchinson, T.; Hardy-Gould, J.; TrnovThe Girl on the Train - Paula HawkinsAnd the Mountains EchoedNew Headway Elementary Third Edition WPuzzle - Divoká zvířataToulky českou minulostí 2 - Od časů PřTrestní řízení z pohledu obhajoby - VaA Legacy of Spies - Le Carré JohnPovídky jazzového věkuEmily Windsnap and the Siren's Secret:Brazílie - Jan KlímaMarně hledám slov