SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov - Peter Popelka

Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov - Peter Popelka
0
0 hodnocení

Výrobce: Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach

EAN: 9788080771607

Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi. Učebný text obsahuje postupy pre laboratórne vyšetrenie mäsa pomocné skúšky a technologické vlastnosti mäsa, laboratórne vyšetrenie mäsových výrobkov, živočíšnych tukov, konzerv, stanovenie prítomnosti cudzorodých látok v mäse a mäsových výrobkov, senzorické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov a mikrobiologické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov. Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov - Peter Popelka od authora Peter Popelka a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz

Parametry

AutorPeter Popelka
Jazykslovenský
NakladatelstvíNakladatelství
Počet stran198
Rok vydania2009
Rok vydáníRok vydání
ŽánrŽánr

Cena 198 Kč v 1 obchodě

Obchody, které prodávají Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov - Peter Popelka

  • Historie ceny Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov - Peter Popelka

Zobrazit historii ceny Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov - Peter Popelka

Historie nejnižsí ceny Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov - Peter Popelka. Porovnání obchodů, které prodávají Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov - Peter Popelka.

  • Související položky