LABETA Želírovací ovocný cukr 250 g
Výrobce: Labeta
EAN: 8594009162460
Labeta Želírovací ovocný cukr 250 g
Želírovací cukr je vhodný pro diabetiky a je přirozeně bez lepku.
Stačí přidat už jen ovoce a podle chuti kyselinu citronovou. Cukr vystačí cca na 1 kg ovoce a je ideální na hodně sladké ovoce.
Snadno si připravíte lahodné domácí marmelády a džemy.
Složení: fruktóza, želírující látky 3,3 % (guma guar, xanthan, pektiny, guma tara, karubin), antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, protispékavá látka: fosforečnany vápenaté, extrakt z oregána
Návod na přípravu: Očištěné a vypeckované ovoce 900–1000 g rozemeleme nebo prolisujeme, 5–7 minut povaříme a odstavíme. Chceme-li vyrobit tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce jako jsou třešně, višně, maliny, použijeme pouze 800–900 g ovoce. Obsah sáčku přisypeme do horkého ovoce a rozpustíme mícháním. Nyní znovu za stálého míchání 3–5 minut povaříme. Podle chuti můžeme přidat kyselinu citronovou. Odebereme případnou pěnu a horkou marmeládu nalijeme opatrně do skleniček, zavíčkujeme, otočíme na cca 5 minut dnem vzhůru.
Želírující přípravek, se kterým zavaříte až 1 kg ovoce. Ideálně pro hodně sladké ovoce.
Želírovací cukr je vhodný pro diabetiky a je přirozeně bez lepku.
Stačí přidat už jen ovoce a podle chuti kyselinu citronovou. Cukr vystačí cca na 1 kg ovoce a je ideální na hodně sladké ovoce.
Snadno si připravíte lahodné domácí marmelády a džemy.
Složení: fruktóza, želírující látky 3,3 % (guma guar, xanthan, pektiny, guma tara, karubin), antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, protispékavá látka: fosforečnany vápenaté, extrakt z oregána
Návod na přípravu: Očištěné a vypeckované ovoce 900–1000 g rozemeleme nebo prolisujeme, 5–7 minut povaříme a odstavíme. Chceme-li vyrobit tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce jako jsou třešně, višně, maliny, použijeme pouze 800–900 g ovoce. Obsah sáčku přisypeme do horkého ovoce a rozpustíme mícháním. Nyní znovu za stálého míchání 3–5 minut povaříme. Podle chuti můžeme přidat kyselinu citronovou. Odebereme případnou pěnu a horkou marmeládu nalijeme opatrně do skleniček, zavíčkujeme, otočíme na cca 5 minut dnem vzhůru.
Želírující přípravek, se kterým zavaříte až 1 kg ovoce. Ideálně pro hodně sladké ovoce.
Cena 44 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají LABETA Želírovací ovocný cukr 250 g
Zobrazit historii ceny LABETA Želírovací ovocný cukr 250 g
Historie nejnižsí ceny LABETA Želírovací ovocný cukr 250 g. Porovnání obchodů, které prodávají LABETA Želírovací ovocný cukr 250 g.
4Slim - Čekankový topping borůvka, 330Isomalt - 450g - Tasty MeCountry Life Třtinová melasa Classic 3Kukuřičný sirup Food Colours (500 g)COUNTRY LIFE Cukr třtinový BIO 5 kgZdravý den sladidlo kapky jahoda 50mlFitola Chocolate Křehké sušenky bez přZdravý den Stevia kapky Višeň 50 mlGlukopur plv.250g (krabičky) - hroznovTaitau Exclusive Selection Hořká čokolAllnature XylitolSladidlo z čekanky Klasik 350g