Kyselina jablečná 100 g
Nachází se v ovoci a nezralých hroznech (s vyzráváním se její obsah snižuje). Má nepříjemnou chuť, jež způsobuje pocit nezralosti a trpkosti, zejména u červených vín, kde ale může být biologickou fermentací přeměněna na příjemnější kyselinu mléčnou. Pro dokyselení se přidává v kombinaci 1:1 s kyselinou vinnou nebo samostatně v množství 89 g/hl.
Použití:
Do vína pro zvýšení kyselosti a intenzity chutě. Lze také použít v kombinaci s kyselinou vinnou v poměru 1:1.
V potravinách ma všestranné využití (nápoje, mošty, džusy, marmelády, cukroví, bonbony, ...). Je stabilní a dobře rozpustná ve vodě.
Dávkování:
89 g/100 l zvyšuje kyselinu o 1 g/l
lze také použít v kombinaci s kyselinou vinnou v poměru 1:1.
Skladování:
Na tmavém, suchém a chladném místě. Pro další použití balení důkladně uzavřete.
Použití:
Do vína pro zvýšení kyselosti a intenzity chutě. Lze také použít v kombinaci s kyselinou vinnou v poměru 1:1.
V potravinách ma všestranné využití (nápoje, mošty, džusy, marmelády, cukroví, bonbony, ...). Je stabilní a dobře rozpustná ve vodě.
Dávkování:
89 g/100 l zvyšuje kyselinu o 1 g/l
lze také použít v kombinaci s kyselinou vinnou v poměru 1:1.
Skladování:
Na tmavém, suchém a chladném místě. Pro další použití balení důkladně uzavřete.
Cena 25 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Kyselina jablečná 100 g
Zobrazit historii ceny Kyselina jablečná 100 g
Historie nejnižsí ceny Kyselina jablečná 100 g. Porovnání obchodů, které prodávají Kyselina jablečná 100 g.