Kuchařský nůž TOQUE 20 cm, nerezové nýty, bílá, Lion Sabatier
Výrobce: Lion Sabatier
EAN: 3269418004834
Hlavní výhody:
kuchařský nůž se širokou a tuhou čepelí ke krájení zeleniny na nudličky, tyčinky, julienne nebo brunoise, ale také k sekání bylinek a plátkování masa
pro náročné amatérské i profesionální kuchaře
ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem
100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+
vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti
ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli
součástí široké řady specializovaných nožů TOQUE
Dodatečné informace:
délka čepele: 200 mm
materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem
není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem
nezapomeňte na pravidelné ostření
kuchařský nůž se širokou a tuhou čepelí ke krájení zeleniny na nudličky, tyčinky, julienne nebo brunoise, ale také k sekání bylinek a plátkování masa
pro náročné amatérské i profesionální kuchaře
ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem
100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+
vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti
ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli
součástí široké řady specializovaných nožů TOQUE
Dodatečné informace:
délka čepele: 200 mm
materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem
není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem
nezapomeňte na pravidelné ostření
Obchody, které prodávají Kuchařský nůž TOQUE 20 cm, nerezové nýty, bílá, Lion Sabatier
Aktuálně nenabízejí žádné obchody.
Dříve prodávaly obchody:

Zobrazit historii ceny Kuchařský nůž TOQUE 20 cm, nerezové nýty, bílá, Lion Sabatier
Historie nejnižsí ceny Kuchařský nůž TOQUE 20 cm, nerezové nýty, bílá, Lion Sabatier. Porovnání obchodů, které prodávají Kuchařský nůž TOQUE 20 cm, nerezové nýty, bílá, Lion Sabatier.











