SledujCenu.cz - průvodce online nakupováním

Koldokol Bioláda hruška 230g BIO - diskuze

Koldokol Bioláda hruška 230g BIO
0
0 hodnocení

Výrobce: Koldokol

EAN: 8594165350022

Hmotnost obsahu: 230 g
Podíl ovocné složky: 98 %
V každé sklenici: 113 g ovoce
Želírující látka: výtažek z mořských řas agar a alginát sodný
Složení: hrušky*, jablečný koncentrát*, želírující látky výtažky z mořských řas (agar a alginát sodný)  *produkt ekologického zemědělství
100 g výrobku obsahuje 49 g hrušky

Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními
želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zk

Parametry

- z toho cukry- z toho cukry
- z toho nasycené mastné kyseliny- z toho nasycené mastné kyseliny
BílkovinyBílkoviny
EnergieEnergie
Kategorie produktuKategorie produktu
PříchuťPříchuť
SacharidySacharidy
TukyTuky
Výživové údaje na 100 gramů:Výživové údaje na 100 gramů:

více informací a parametry

Cena 107 Kč v 1 obchodě

Dotazy, recenze a diskuze k Koldokol Bioláda hruška 230g BIO

Přidat dotaz

Přidat rezenci, hodnocení

  • Související položky