Koldokol Bioláda hruška 230g BIO - diskuze
Výrobce: Koldokol
EAN: 8594165350022
Hmotnost obsahu: 230 g
Podíl ovocné složky: 98 %
V každé sklenici: 113 g ovoce
Želírující látka: výtažek z mořských řas agar a alginát sodný
Složení: hrušky*, jablečný koncentrát*, želírující látky výtažky z mořských řas (agar a alginát sodný) *produkt ekologického zemědělství
100 g výrobku obsahuje 49 g hrušky
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními
želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zk
více informací a parametry
Podíl ovocné složky: 98 %
V každé sklenici: 113 g ovoce
Želírující látka: výtažek z mořských řas agar a alginát sodný
Složení: hrušky*, jablečný koncentrát*, želírující látky výtažky z mořských řas (agar a alginát sodný) *produkt ekologického zemědělství
100 g výrobku obsahuje 49 g hrušky
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními
želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zk
Parametry
- z toho cukry | - z toho cukry |
- z toho nasycené mastné kyseliny | - z toho nasycené mastné kyseliny |
Bílkoviny | Bílkoviny |
Energie | Energie |
Kategorie produktu | Kategorie produktu |
Příchuť | Příchuť |
Sacharidy | Sacharidy |
Tuky | Tuky |
Výživové údaje na 100 gramů: | Výživové údaje na 100 gramů: |
více informací a parametry
Cena 107 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Koldokol Bioláda hruška 230g BIO
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení












Přidat dotaz