Koldokol Bioláda hruška 230g BIO
Výrobce: Koldokol
EAN: 8594165350022
Hmotnost obsahu: 230 g
Podíl ovocné složky: 98 %
V každé sklenici: 113 g ovoce
Želírující látka: výtažek z mořských řas agar a alginát sodný
Složení: hrušky*, jablečný koncentrát*, želírující látky výtažky z mořských řas (agar a alginát sodný) *produkt ekologického zemědělství
100 g výrobku obsahuje 49 g hrušky
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními
želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zk
Podíl ovocné složky: 98 %
V každé sklenici: 113 g ovoce
Želírující látka: výtažek z mořských řas agar a alginát sodný
Složení: hrušky*, jablečný koncentrát*, želírující látky výtažky z mořských řas (agar a alginát sodný) *produkt ekologického zemědělství
100 g výrobku obsahuje 49 g hrušky
Džem je rosolovitá hmota s kousky ovoce nebo s celými drobnými plody. Vyrábí se z čerstvého vyzrálého ovoce, které se lisuje, vaří a zahušťuje cukrem. Obvyklé množství cukru činí 1/3 až 2/5 obsahu, obsah ovoce musí být minimálně 35 %. Džem se nejčastěji používá např. na chléb s máslem.
Výroba džemu:
Džem lze snadno připravit téměř z jakéhokoliv ovoce. Příprava je velmi jednoduchá. Ovoce omyjeme, případně odpeckujeme a nakrájíme na kousky. Poté smícháme s cukrem nebo s cukrem a komerčním želírovacím přípravkem, uvedeme směs k varu a vaříme, dokud nezhoustne (s komerčními
želírovacími přípravky cca za 5 minut). Ještě před naplněním džemu do sklenic bychom měli provést tzv. želírovací zkoušku. To znamená, že horký džem kápneme na talířek a pokud vzorek džemu ztuhne (cca za 5 min), znamená to, že ztuhne i zbytek džemu nebo marmelády. Pokud si přejeme, aby hmota ztuhla více, zamícháme do horké směsi kyselinu citrónovou (1 - 2 zarovnané lžičky). Poté želírovací zk
Parametry
- z toho cukry | - z toho cukry |
- z toho nasycené mastné kyseliny | - z toho nasycené mastné kyseliny |
Bílkoviny | Bílkoviny |
Energie | Energie |
Kategorie produktu | Kategorie produktu |
Příchuť | Příchuť |
Sacharidy | Sacharidy |
Tuky | Tuky |
Výživové údaje na 100 gramů: | Výživové údaje na 100 gramů: |
Cena 107 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Koldokol Bioláda hruška 230g BIO
Zobrazit historii ceny Koldokol Bioláda hruška 230g BIO
Historie nejnižsí ceny Koldokol Bioláda hruška 230g BIO. Porovnání obchodů, které prodávají Koldokol Bioláda hruška 230g BIO.











