Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 5. díl, T-Ž - Jaroslav Vašák - e-kniha
Výrobce: Viking
EAN: 9788074822193
Výrobní číslo: 9788074822193
eBook: Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často vopich, hlavatici či prezle? Zpejchnete cibuli? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času lampredu či pajšl? Mlsáte parfait? A co byste udělali, kdyby po vás chtěl někdo fidibus? Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes. Kniha je doplněna o slovníček vysvětlující nepříliš běžné kulinářské výrazy a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři. Jedná se již o pátý díl oblíbené kuchařky.
Parametry
Autor | Jaroslav Vašák |
Jazyk | česky |
Nakladatelství | Viking |
Počet stran | 290 |
Rok vydání | 2015 |
Žánr | Naučná |
Cena od 55 Kč - 69 Kč v 2 obchodech
Obchody, které prodávají Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 5. díl, T-Ž - Jaroslav Vašák - e-kniha
Zobrazit historii ceny Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 5. díl, T-Ž - Jaroslav Vašák - e-kniha
Historie nejnižsí ceny Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 5. díl, T-Ž - Jaroslav Vašák - e-kniha. Porovnání obchodů, které prodávají Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 5. díl, T-Ž - Jaroslav Vašák - e-kniha.
Dielo XII Preklady 1 - Milan RúfusKrkonoše 1:100 000Botanický slovníkJŮNOVÁ MACKOVÁ ADÉLA, NAVRÁTILOVÁ HANAVERMES TIMUR Už je tady zasDůkazy beze slov I. - Nelsen Roger B.Krajiny českého středověkuBíláLa Šé'Z Pjér: Indián - Zpráva O ArchetZnamení naděje - Česká církev ve světlÓ Matko Lakšmí, dej mi dar!Samolepková knížka Vesmír