HACCP - čistá přípravna drůbeže
Výrobce: Traiva s.r.o
Dokument je ve formátu MS WORD (.doc nebo .docx). Je univerzální, a lze ihned použít ve firmě.
Ukázka řekne více než 1000 slov. Podívejte se na ukázku v souborech ke stažení níže. Ukázka není stejný ani celý soubor, není aktualizován, ale poskytne lepší přehled o tom co dokument obsahuje a jak je zpracován.
Jste-li ředitelem, jednatelem, vedoucím, OSVČ, pracovníkem pro bezpečnost práce nebo odborníkem pro BOZP pak jistě budete pro předpisy předepsanou dokumentaci BOZP a PO potřebovat více než tento jeden dokument. Vřele doporučujeme naši on-line Dokumentaci BOZP a PO Traiva, kde naleznete mimo všechny dokumenty (více než 1.000) také informace o nových předpisech, změnách a zajímavých novinkách. A to za cenu odpovídající 10 jednotlivě zakoupených dokumentů.
Ukázka řekne více než 1000 slov. Podívejte se na ukázku v souborech ke stažení níže. Ukázka není stejný ani celý soubor, není aktualizován, ale poskytne lepší přehled o tom co dokument obsahuje a jak je zpracován.
Jste-li ředitelem, jednatelem, vedoucím, OSVČ, pracovníkem pro bezpečnost práce nebo odborníkem pro BOZP pak jistě budete pro předpisy předepsanou dokumentaci BOZP a PO potřebovat více než tento jeden dokument. Vřele doporučujeme naši on-line Dokumentaci BOZP a PO Traiva, kde naleznete mimo všechny dokumenty (více než 1.000) také informace o nových předpisech, změnách a zajímavých novinkách. A to za cenu odpovídající 10 jednotlivě zakoupených dokumentů.
Cena 182 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají HACCP - čistá přípravna drůbeže
Zobrazit historii ceny HACCP - čistá přípravna drůbeže
Historie nejnižsí ceny HACCP - čistá přípravna drůbeže. Porovnání obchodů, které prodávají HACCP - čistá přípravna drůbeže.
Formulář - protokol o kontrole - kouřoProvozní bezpečnostní předpis -Pokyny Test - dřevoobráběcí strojeZáznam o kontrole - TP a ČR školeníFormulář - protokol o kontrole - stabiProvozní bezpečnostní předpis -ProvoznZáznamník provozu - lisRizika - zasobník kapalného kyslíku a Formulář - sanitace kuchyně a jídelnyRizika - křovinořez, sekačkaNávod k obsluze - stroj rybinovací - cNávod k obsluze - bruska dvoukotoučová