GRIZLY Fazole Adzuki 1000 g
Výrobce: GRIZLY
EAN: 8595678400822
GRIZLY Fazole Adzuki 1000 g
Administrativní zařazení: Luštěnina
Složení: Fazole Adzuki 100%
Země původu: Čína
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Adzuki (někdy psáno i azuki) jsou malé podlouhlé fazolky, rostliny s názvem vigna hranatá (Vigna angularis). Mají svůj původ ve Střední a Východní Asii. U nás se nejčastěji setkáváme s těmito dalšími druhy fazolí: bílé drobné a velké jumbo, černé, černé oko, červené kidney, adzuki, pinto, mungo (vigna zlatá) a další.
Použití: Před kuchyňskou úpravou je nutné fazole předem namočit do vody na 8 hodin (ideálně přes noc). Poté vodu vylijeme, fazole propláchneme a vaříme v nové vodě asi 45 - 50 minut do změknutí. Pro snížení nadýmavosti doporučujeme ještě přidat bylinky jako například: saturejku, kmín, fenykl, kurkumu, koriandr nebo majoránku. Po uvaření dostanou jemnou ořechovou chuť. Jsou vhodné na přípravu polévek, pomazánek, kaší, nákypů a salátů. Fazole adzuki jsou v Japonsku často vařeny se sladkou rýží. Výsledkem je červený pokrm zvaný „Adzuki-mochi“.
Více informací o luštěninách a jejich vlastnostech si m?
Administrativní zařazení: Luštěnina
Složení: Fazole Adzuki 100%
Země původu: Čína
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Adzuki (někdy psáno i azuki) jsou malé podlouhlé fazolky, rostliny s názvem vigna hranatá (Vigna angularis). Mají svůj původ ve Střední a Východní Asii. U nás se nejčastěji setkáváme s těmito dalšími druhy fazolí: bílé drobné a velké jumbo, černé, černé oko, červené kidney, adzuki, pinto, mungo (vigna zlatá) a další.
Použití: Před kuchyňskou úpravou je nutné fazole předem namočit do vody na 8 hodin (ideálně přes noc). Poté vodu vylijeme, fazole propláchneme a vaříme v nové vodě asi 45 - 50 minut do změknutí. Pro snížení nadýmavosti doporučujeme ještě přidat bylinky jako například: saturejku, kmín, fenykl, kurkumu, koriandr nebo majoránku. Po uvaření dostanou jemnou ořechovou chuť. Jsou vhodné na přípravu polévek, pomazánek, kaší, nákypů a salátů. Fazole adzuki jsou v Japonsku často vařeny se sladkou rýží. Výsledkem je červený pokrm zvaný „Adzuki-mochi“.
Více informací o luštěninách a jejich vlastnostech si m?
Cena 109 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají GRIZLY Fazole Adzuki 1000 g
Zobrazit historii ceny GRIZLY Fazole Adzuki 1000 g
Historie nejnižsí ceny GRIZLY Fazole Adzuki 1000 g. Porovnání obchodů, které prodávají GRIZLY Fazole Adzuki 1000 g.
Vilgain R2E Cizrna BIO 150 gHeinz Fazole bez cukru 415 gGRIZLY Fazole bílá 1000 gVilgain Čočka černá Beluga 300 gVilgain Pražená cizrna BIO kari 90 gGRIZLY Fazolky edamame pražené solené GRIZLY Fazole Mungo 1000 gAuga - Bio Černé fazole bez nálevu, 15Heinz Fazole BBQ 390 gGRIZLY Fazole červená kidney BIO 500 gFazole červená ledvina 5 kg BIO COUNGRIZLY Fazole Adzuki 1000 g