Frantoio Tini BOTTICELLI 500 ml – italský olivový olej s příchutí citrónu
Výrobce: Frantoio Tini
Jedinečná citrónová chuť BIO oleje Botticelli
Pokud rádi experimentujete v kuchyni a rádi objevujete nové chutě, tak Botticelli by neměl chybět ve vaší poličce. Jedinečná chuť olivového oleje s chutí citrónu skvěle dochutí celou řadu jídel. Navíc se jedná o zcela přírodní produkt, tak se nemusíte bát, že budete konzumovat umělá dochucovadla.
Botticelli se vyrábí z olivových odrůd Leccino (60%) a Dritta (40%) a olivy jsou sklízeny v druhé polovině října. Díky tomu mají olivy odpovídající stupeň zralosti a chutnají skvěle. V mlýně jsou olivy drceny a rozemlety na pastu společně s citróny. Citróny nepocházejí přímo z kraje Abruzzo, ale dováží se ze Sicílie, kde jsou mnohem lepší podmínky pro skvělou chuť. Protože se citrony melou s olivami včetně kůry, používají se zásadně citróny z BIO produkce.
Párování citrónového oleje Botticelli s jídlem
Nejtypičtější spojení citrónového olivového oleje je s rybou. Ať již máte grilovaného či restovaného mořského vlka, pražmu nebo lososa, tak citrónový olivový olej z něj udělá jedinečný pokrm. Skvěle funguje i ve spojení se saláty z mořských plodů nebo studeným uzeným lososem.
Citrónový olivový olej je také výtečný na dochucení bílého drůbežího masa, tataráku, carpaccia, syrovou či restovanou zeleninu nebo lehké listové saláty. Na jihu se
více informací a parametry
Pokud rádi experimentujete v kuchyni a rádi objevujete nové chutě, tak Botticelli by neměl chybět ve vaší poličce. Jedinečná chuť olivového oleje s chutí citrónu skvěle dochutí celou řadu jídel. Navíc se jedná o zcela přírodní produkt, tak se nemusíte bát, že budete konzumovat umělá dochucovadla.
Botticelli se vyrábí z olivových odrůd Leccino (60%) a Dritta (40%) a olivy jsou sklízeny v druhé polovině října. Díky tomu mají olivy odpovídající stupeň zralosti a chutnají skvěle. V mlýně jsou olivy drceny a rozemlety na pastu společně s citróny. Citróny nepocházejí přímo z kraje Abruzzo, ale dováží se ze Sicílie, kde jsou mnohem lepší podmínky pro skvělou chuť. Protože se citrony melou s olivami včetně kůry, používají se zásadně citróny z BIO produkce.
Párování citrónového oleje Botticelli s jídlem
Nejtypičtější spojení citrónového olivového oleje je s rybou. Ať již máte grilovaného či restovaného mořského vlka, pražmu nebo lososa, tak citrónový olivový olej z něj udělá jedinečný pokrm. Skvěle funguje i ve spojení se saláty z mořských plodů nebo studeným uzeným lososem.
Citrónový olivový olej je také výtečný na dochucení bílého drůbežího masa, tataráku, carpaccia, syrovou či restovanou zeleninu nebo lehké listové saláty. Na jihu se
Parametry
Acidita | Acidita |
Aroma | Aroma |
Certifikace BIO | Certifikace BIO |
Chuť | Chuť |
Dovozce | Dovozce |
Druh oleje | Druh oleje |
Objem | Objem |
Odrůda | Odrůda |
Produkt | Produkt |
Region | Region |
Skladování | Skladování |
Sklizeň | Sklizeň |
Typ oleje | Typ oleje |
Výrobce | Výrobce |
Výživové údaje na 100ml | Výživové údaje na 100ml |
Země původu | Země původu |
Způsob zpracování | Způsob zpracování |
více informací a parametry
Cena 889 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají Frantoio Tini BOTTICELLI 500 ml – italský olivový olej s příchutí citrónu
Zobrazit historii ceny Frantoio Tini BOTTICELLI 500 ml – italský olivový olej s příchutí citrónu
Historie nejnižsí ceny Frantoio Tini BOTTICELLI 500 ml – italský olivový olej s příchutí citrónu. Porovnání obchodů, které prodávají Frantoio Tini BOTTICELLI 500 ml – italský olivový olej s příchutí citrónu.











