FermiHill FERMSTOP 50 ml
Co je to FERMSTOP?
FERMSTOP je přípravek obsahující středně dlouhé nasycené mastné kyseliny, jako je kyselina oktanová (C8), dekanová (C10) a dodekanová (C12). Tyto kyseliny se přirozeně vyskytují například v ořeších nebo mateřském mléce, což znamená, že jsou nejen zdravotně nezávadné, ale dokonce i zdraví prospěšné. Ve vinařství mají tyto kyseliny klíčovou roli, neboť jsou přirozeně produkovány kvasinkami během fermentace, kde přispívají k regulaci jejich aktivity.
Jak FERMSTOP funguje?
Při aplikaci do dokvašejícího moštu se nedisociované mastné kyseliny obsažené v přípravku FERMSTOP dostávají do buněk kvasinek. Zde disociují, snižují vnitřní pH kvasinek a narušují konformaci jejich membrán. Tento proces vede k rapidní inhibici metabolické aktivity kvasinek, jejich odumírání a k následnému zastavení alkoholové fermentace.
Výhody použití FERMSTOP
Jednou z hlavních výhod použití FERMSTOP je možnost snížení dávkování ostatních konzervačních látek, jake je oxid siřičitý (SO₂)nebo kyselina sorbová. Díky tomu se nejen zlevňuje a zjednodušuje výroba, ale také se minimalizuje obsah těchto konzervantů ve výsledném produktu, což je velkým přínosem pro kvalitu a zdraví spotřebitelů.
FERMSTOP je obzvláště ú?
FERMSTOP je přípravek obsahující středně dlouhé nasycené mastné kyseliny, jako je kyselina oktanová (C8), dekanová (C10) a dodekanová (C12). Tyto kyseliny se přirozeně vyskytují například v ořeších nebo mateřském mléce, což znamená, že jsou nejen zdravotně nezávadné, ale dokonce i zdraví prospěšné. Ve vinařství mají tyto kyseliny klíčovou roli, neboť jsou přirozeně produkovány kvasinkami během fermentace, kde přispívají k regulaci jejich aktivity.
Jak FERMSTOP funguje?
Při aplikaci do dokvašejícího moštu se nedisociované mastné kyseliny obsažené v přípravku FERMSTOP dostávají do buněk kvasinek. Zde disociují, snižují vnitřní pH kvasinek a narušují konformaci jejich membrán. Tento proces vede k rapidní inhibici metabolické aktivity kvasinek, jejich odumírání a k následnému zastavení alkoholové fermentace.
Výhody použití FERMSTOP
Jednou z hlavních výhod použití FERMSTOP je možnost snížení dávkování ostatních konzervačních látek, jake je oxid siřičitý (SO₂)nebo kyselina sorbová. Díky tomu se nejen zlevňuje a zjednodušuje výroba, ale také se minimalizuje obsah těchto konzervantů ve výsledném produktu, což je velkým přínosem pro kvalitu a zdraví spotřebitelů.
FERMSTOP je obzvláště ú?
Cena 369 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají FermiHill FERMSTOP 50 ml
Zobrazit historii ceny FermiHill FERMSTOP 50 ml
Historie nejnižsí ceny FermiHill FERMSTOP 50 ml. Porovnání obchodů, které prodávají FermiHill FERMSTOP 50 ml.
MAVI STEP Nubuck and Suede Renovator SKyselina jablečná 500 gBIFULL Bifull Protiskluzová tónovací mLiquid putty for leather MAVI STEP LeaKyselina vinná 1 kgVinoGel 1 kgBentonit Eiwex 500gMAVI STEP Leather Repair Cream 118 BlaBezoplachový kondicionér Black PlatinuDosiřovací tablety KPS Tabs 2BentoHill Plusgran Gel 25 kgKyselina mléčná 25 kg