FermiHill FERMSTOP 100 ml
Co je to FERMSTOP?
FERMSTOP je přípravek obsahující středně dlouhé nasycené mastné kyseliny, jako je kyselina oktanová (C8), dekanová (C10) a dodekanová (C12). Tyto kyseliny se přirozeně vyskytují například v ořeších nebo mateřském mléce, což znamená, že jsou nejen zdravotně nezávadné, ale dokonce i zdraví prospěšné. Ve vinařství mají tyto kyseliny klíčovou roli, neboť jsou přirozeně produkovány kvasinkami během fermentace, kde přispívají k regulaci jejich aktivity.
Jak FERMSTOP funguje?
Při aplikaci do dokvašejícího moštu se nedisociované mastné kyseliny obsažené v přípravku FERMSTOP dostávají do buněk kvasinek. Zde disociují, snižují vnitřní pH kvasinek a narušují konformaci jejich membrán. Tento proces vede k rapidní inhibici metabolické aktivity kvasinek, jejich odumírání a k následnému zastavení alkoholové fermentace.
Výhody použití FERMSTOP
Jednou z hlavních výhod použití FERMSTOP je možnost snížení dávkování ostatních konzervačních látek, jake je oxid siřičitý (SO₂)nebo kyselina sorbová. Díky tomu se nejen zlevňuje a zjednodušuje výroba, ale také se minimalizuje obsah těchto konzervantů ve výsledném produktu, což je velkým přínosem pro kvalitu a zdraví spotřebitelů.
FERMSTOP je obzvláště účinný v kombinaci se sníženou dávkou SO₂, což se osvědčuje především v
FERMSTOP je přípravek obsahující středně dlouhé nasycené mastné kyseliny, jako je kyselina oktanová (C8), dekanová (C10) a dodekanová (C12). Tyto kyseliny se přirozeně vyskytují například v ořeších nebo mateřském mléce, což znamená, že jsou nejen zdravotně nezávadné, ale dokonce i zdraví prospěšné. Ve vinařství mají tyto kyseliny klíčovou roli, neboť jsou přirozeně produkovány kvasinkami během fermentace, kde přispívají k regulaci jejich aktivity.
Jak FERMSTOP funguje?
Při aplikaci do dokvašejícího moštu se nedisociované mastné kyseliny obsažené v přípravku FERMSTOP dostávají do buněk kvasinek. Zde disociují, snižují vnitřní pH kvasinek a narušují konformaci jejich membrán. Tento proces vede k rapidní inhibici metabolické aktivity kvasinek, jejich odumírání a k následnému zastavení alkoholové fermentace.
Výhody použití FERMSTOP
Jednou z hlavních výhod použití FERMSTOP je možnost snížení dávkování ostatních konzervačních látek, jake je oxid siřičitý (SO₂)nebo kyselina sorbová. Díky tomu se nejen zlevňuje a zjednodušuje výroba, ale také se minimalizuje obsah těchto konzervantů ve výsledném produktu, což je velkým přínosem pro kvalitu a zdraví spotřebitelů.
FERMSTOP je obzvláště účinný v kombinaci se sníženou dávkou SO₂, což se osvědčuje především v
Cena 649 Kč v 1 obchodě
Obchody, které prodávají FermiHill FERMSTOP 100 ml
Zobrazit historii ceny FermiHill FERMSTOP 100 ml
Historie nejnižsí ceny FermiHill FERMSTOP 100 ml. Porovnání obchodů, které prodávají FermiHill FERMSTOP 100 ml.
Premium® Tostato 10 gDosiřovací tablety KPS Tabs 5Kyselina citronová 1 kgClarouge 100 gKyselina vinná 5 kgFermiHill Detox Extraferm 100 gMAVI STEP Nubuck and Suede Renovator SKlar-Sol Super 250 gFermiHill FERMSTOP 10 mlINPRODUCTS Inproducts Premium ImpregnaMAVI STEP Universal Dye for Leather anChladící deska 151 x 1000 zboku, A316,