Extra panenský olivový olej „FUMO“ uzený za studena 250 ml od Frantoio Muraglia - diskuze
Výrobce: Frantoio Muraglia
Výjimečná kouřová chuť olivového oleje
Tento olej je naprosto výjimečný produkt, který vznikl na základě volné diskuse o kulinářských trendech. K dnešní dokonalé kouřové chuti to byla dlouhá, tři roky trvající cesta.
„Před několika lety jsem se náhodou zeptal Savina, jestli někdy uvažoval o „kouření“ olivového oleje. Vůbec jsem si nemyslel, že mě bude brát vážně. Když jsem byl po čase požádán, abych ochutnal, oněměl jsem úžasem. Fumo má v sobě něco, co povyšuje chuť masa a to nejen toho grilovaného. Magický je s ricottou nebo mastnými rybami, aniž by vzbuzoval pochybnosti o kvalitě surovin a způsobu vaření. Použil jsem jej do Vellutata di Melanzane a byla velká zábava sledovat zákazníky, jak se snaží pochopit, jak lze velouté grilovat“
Luciano Matera , majitel „Il Turacciolo“, Food & Wine Bar – Andria
Fumo – „KOUŘOVÝ“ – pochází z za studena lisovaných oliv Peranzana, čistého kultivaru z vysokohorské oblasti Apulie s nízkou kyselostí a poloovocnou, dobře vyváženou chutí. Olej se v mlýně udí pouze přírodním dřevem. Je to zásadní detail, který je důle?
více informací a parametry
Tento olej je naprosto výjimečný produkt, který vznikl na základě volné diskuse o kulinářských trendech. K dnešní dokonalé kouřové chuti to byla dlouhá, tři roky trvající cesta.
„Před několika lety jsem se náhodou zeptal Savina, jestli někdy uvažoval o „kouření“ olivového oleje. Vůbec jsem si nemyslel, že mě bude brát vážně. Když jsem byl po čase požádán, abych ochutnal, oněměl jsem úžasem. Fumo má v sobě něco, co povyšuje chuť masa a to nejen toho grilovaného. Magický je s ricottou nebo mastnými rybami, aniž by vzbuzoval pochybnosti o kvalitě surovin a způsobu vaření. Použil jsem jej do Vellutata di Melanzane a byla velká zábava sledovat zákazníky, jak se snaží pochopit, jak lze velouté grilovat“
Luciano Matera , majitel „Il Turacciolo“, Food & Wine Bar – Andria
Fumo – „KOUŘOVÝ“ – pochází z za studena lisovaných oliv Peranzana, čistého kultivaru z vysokohorské oblasti Apulie s nízkou kyselostí a poloovocnou, dobře vyváženou chutí. Olej se v mlýně udí pouze přírodním dřevem. Je to zásadní detail, který je důle?
Parametry
Aroma | Aroma |
Certifikace BIO | Certifikace BIO |
Chuť | Chuť |
Dovozce | Dovozce |
Druh oleje | Druh oleje |
Dárkové balení | Dárkové balení |
Objem | Objem |
Odrůda | Odrůda |
Produkt | Produkt |
Region | Region |
Skladování | Skladování |
Sklizeň | Sklizeň |
Typ oleje | Typ oleje |
Výrobce | Výrobce |
Výživové údaje na 100ml | Výživové údaje na 100ml |
Země původu | Země původu |
více informací a parametry
Cena 629 Kč v 1 obchodě
Dotazy, recenze a diskuze k Extra panenský olivový olej „FUMO“ uzený za studena 250 ml od Frantoio Muraglia
Přidat dotaz
Přidat rezenci, hodnocení












Přidat dotaz