Dr.Oetker Red Velvet dort
Výrobce: Dr. Oetker
EAN: 8595072624824
Sypká směs na přípravu dortu.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu
NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Balení obsahuje: 300 g směsi na korpus, 85 g směsi na krém K tomu přidáte na korpus: 3 vejce, 100-125 ml vychlazené smetany ke šlehání Na krém: 100-125 vychlazené smetany ke šlehání, 180-200 g zakysané smetany (12-18 %) Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 160°C 30-35 min. Horkovzdušná trouba: 140° C 30-35 min. Plynová trouba: stř. stupeň 30-35 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Doporučujeme kulatou dortovou formu Ø 26 cm. 1. Příprava korpusu: obsah sáčku se směsí na korpus vsypeme do mísy, přidáme vejce a odměřené množství smetany ke šlehání. Směs vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na středním stupni dohladka (3 minuty).Těsto vlijeme do vymazané dortové formy a moukou vysypané formy a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme podle tabulky. 2. Příprava krému: obsah sáčku se směsí na krém vsypeme do mísy, přidáme odměřené množství smetany ke šlehání, zakysanou smetanu (nebo jinou přísadu podle TIPU) a elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni vyšleháme dohladka (3 minuty). 3. Dokončení dortu: upečený korpus uvolníme s formy a necháme vychladnout. Poté jej podélně jednou, nebo dvakrát rozřízneme. Opatrně seřízneme vršek korpusu tak, abychom ho zarovnali. Odříznutý vršek korpusu vložíme do misky, rozdrobíme ho a odložíme ho na pozdější ozdobení dortu. Dort krémem naplníme a potřeme dle vlastní fantazie. Vršek dortu posypeme rozdrobeným korpusem a uložíme do chladničky. Tip: Místo zakysané smetany můžeme použít např. 200 ml smetany ke šlehání, 200 g čerstvého smetanového sýra nebo 250 g mascarpone.
VÝROBCE: Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu
NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Balení obsahuje: 300 g směsi na korpus, 85 g směsi na krém K tomu přidáte na korpus: 3 vejce, 100-125 ml vychlazené smetany ke šlehání Na krém: 100-125 vychlazené smetany ke šlehání, 180-200 g zakysané smetany (12-18 %) Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 160°C 30-35 min. Horkovzdušná trouba: 140° C 30-35 min. Plynová trouba: stř. stupeň 30-35 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Doporučujeme kulatou dortovou formu Ø 26 cm. 1. Příprava korpusu: obsah sáčku se směsí na korpus vsypeme do mísy, přidáme vejce a odměřené množství smetany ke šlehání. Směs vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na středním stupni dohladka (3 minuty).Těsto vlijeme do vymazané dortové formy a moukou vysypané formy a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme podle tabulky. 2. Příprava krému: obsah sáčku se směsí na krém vsypeme do mísy, přidáme odměřené množství smetany ke šlehání, zakysanou smetanu (nebo jinou přísadu podle TIPU) a elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni vyšleháme dohladka (3 minuty). 3. Dokončení dortu: upečený korpus uvolníme s formy a necháme vychladnout. Poté jej podélně jednou, nebo dvakrát rozřízneme. Opatrně seřízneme vršek korpusu tak, abychom ho zarovnali. Odříznutý vršek korpusu vložíme do misky, rozdrobíme ho a odložíme ho na pozdější ozdobení dortu. Dort krémem naplníme a potřeme dle vlastní fantazie. Vršek dortu posypeme rozdrobeným korpusem a uložíme do chladničky. Tip: Místo zakysané smetany můžeme použít např. 200 ml smetany ke šlehání, 200 g čerstvého smetanového sýra nebo 250 g mascarpone.
VÝROBCE: Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
Cena od 106 Kč - 110 Kč v 2 obchodech
Obchody, které prodávají Dr.Oetker Red Velvet dort
Zobrazit historii ceny Dr.Oetker Red Velvet dort
Historie nejnižsí ceny Dr.Oetker Red Velvet dort. Porovnání obchodů, které prodávají Dr.Oetker Red Velvet dort.
Směs na citrónovou buchtu s polevou 50Vanilmix směs pro přípravu pudinkovéhoSměs na čokoládovou buchtu - RUFMacaronmix směs na výrobu makronek 0,5BIO čokoládový puding - RUFMVDE Konopí Mleté 500 gSměs bezlepková na red velvet 400g - CMVDE Krmítková směs Record Zilver 2kgMVDE Krmítková směs Secret 1kgMVDE Krmítková směs G5 2kgMondial F Krmítková směs Powermix KaraSměs na lahodné dortové těsto - RUF