Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív
Výrobce: INFORMATORIUM
EAN: 9788073331399
Výrobní číslo: 9788073331399
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Parametry
Autor | Ludvík Bláha a kolektív; Ladislav Bláha, kolektiv autorů |
ISBN | 978-80-7333-139-9 |
Jazyk | český; Česky |
Nakladatelství | Nakladatelství |
Počet stran | 200 |
Rok vydania | 2019 |
Rok vydání | Rok vydání; 2019 |
Vazba | brožovaná |
Žánr | Žánr |
Cena od 283 Kč - 330 Kč v 3 obchodech
Obchody, které prodávají Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív
Zobrazit historii ceny Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív
Historie nejnižsí ceny Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív. Porovnání obchodů, které prodávají Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív.