Černý Jiří: Nový Encyklopedický Slovník Gastronomie, L–Ž
Výrobce: RATIO
EAN: 9788086351117
Výrobní číslo: 100002644764
Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.
Cena od 236 Kč - 255 Kč v 3 obchodech
Obchody, které prodávají Černý Jiří: Nový Encyklopedický Slovník Gastronomie, L–Ž
Zobrazit historii ceny Černý Jiří: Nový Encyklopedický Slovník Gastronomie, L–Ž
Historie nejnižsí ceny Černý Jiří: Nový Encyklopedický Slovník Gastronomie, L–Ž. Porovnání obchodů, které prodávají Černý Jiří: Nový Encyklopedický Slovník Gastronomie, L–Ž.