Přepuštěné máslo GHI 220 ml BIO COUNTRY LIFE

Přepuštěné máslo je bezvodý tuk získaný z másla. Má jemně nasládlou oříškovou vůni a chuť. Hodí se na pečení a smažení. Má vyšší bod přepalování (200–250 °C). V biokvalitě. Dlouhodobá trvanlivost. Více

Hodnocení Nehodnoceno
Kód produktu 430 070
Skladem

Cena: 216,00 Kč  / 98,18 Kč za 100 ml

  • Bio
  • Bez lepku
  • Bez přidaného cukru

Popis, složení a nutriční hodnoty

Popis

Přepuštěné máslo je v Indii známé jako ghí, ale mohlo by se mu říkat i přečištěné máslo. Klasické máslo se totiž postupně rozehřívá a přepouští ve vodní lázni, dokud se z něj neodstraní voda a jiné příměsi. Tímto tradiční postupem vznikne čistý tuk. Proces přepuštění může trvat až 10 hodin. Dobře uskladněné ghí vydrží měsíce a má vyšší bod přepalování než běžné máslo.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení

Bezvodý mléčný tuk* min. 99,3 %. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Alergeny

Mléko

Skladování

Chraňte před světlem. Skladujte při teplotě 5–20 °C.

  • Legislativní zařazení Přepuštěné máslo.
  • Zemědělská produkce Česká republika

Správnosti a aktuálnosti informací o výrobcích na našich webových stránkách věnujeme nejvyšší péči. Předpisy pro výrobu potravin jsou však neustále aktualizovány, a tak může dojít ke změnám v uváděném složení potravin, obsahu živin či naopak alergenů, dietetických informacích apod. Vždy byste si měli přečíst etiketu na výrobku a nespoléhat se pouze na informace poskytnuté na internetových stránkách.

Tyto informace jsou podávány pouze pro osobní použití a nemohou být jakkoliv reprodukovány bez předchozího souhlasu Country Life, s. r. o. ani bez řádného uvedení zdroje.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto produktu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Další v kategorii

Související články

  • Jak na polévkové krémy

    Jak na polévkové krémy

    Rychlé polévkové krémy rozhodně patří mezi plnohodnotné, výživné a báječné večeře pro celou rodinu. Zahřejí i zasytí. Užijte si nekonečně variací s využitím sezónní a lokální zeleniny, bylinek i koření.

    22.02. 2019 | Blog

  • Jaké oleje používat na smažení

    Jaké oleje používat na smažení

    Správný olej na smažení musí splňovat jednu hlavní podmínku – schopnost snášet vysoké teploty. To však neznamená, že je třeba spokojit se s levnými rafinovanými oleji prodávanými v běžných obchodech. Poradíme vám, jak vybrat kvalitní za studena lisovaný olej, který můžete používat na smažení a pečení.

    06.12. 2018 | Blog

Bioseriál


Proč vlastně
kupovat
BIO

  • Jak na rostlinnou stravu

    Rostlinná strava je poměrně kontroverzním tématem, někteří odborníci ji doporučují, ale není málo ani těch, kteří před ní varují. Hlavně v posledních 15 letech však v této oblasti proběhlo mnoho výzkumů, a proto je teď možné s jistotou prohlásit, že plnohodnotná rostlinná strava je prospěšná a vhodná pro osoby jakéhokoliv věku.

    Celý článek

  • Jíst méně živočišných potravin – proč a jak?

    Odborníci se shodují v odhadu, že v roce 2050 bude lidská populace čítat necelých 10 miliard. A říkají: současná zemědělská plocha je schopna uživit i tak velký počet lidí, ale pouze pod jednou podmínkou – že průměrná spotřeba masa a dalších živočišných produktů poměrně výrazně klesne.

    Celý článek