Nastavení cookies: Aby web zůstal tak, jak ho znáte

Abyste na našich stránkách rychle našli to, co hledáte, ušetřili spoustu klikání a nezobrazovaly se vám reklamy na věci, které vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.

Podle cookies vás na našich stránkách poznáme a zobrazíme vám je tak, aby fungovaly správně a dle vašich preferencí.
Upozorňujeme, že údaje ze souborů cookies mohou být použity také v personalizovaných reklamách. Pokud nesouhlasíte, můžete povolit pouze nezbytné soubory cookies. Projděte si podrobný přehled cookies a podmínky jejich užívání .

pixel
Lékárna.cz

J.VINCE Špaldová krupice 1 kg

J.VINCE Špaldová krupice 1 kg J.VINCE Špaldová krupice 1 kg

J.VINCE Špaldová krupice 1 kg

Špaldová krupice je bohatá na bílkoviny s vysokým obsahem lepku, je vynikající pro přípravu sladkých pokrmů.

Více informací

Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás pozítří

66 Kč
Kód výrobku: 489200

J.VINCE Špaldová krupice 1 kg

Výhody produktu

  • Vysoký obsah vlákniny.
  • Dobře stravitelná.

Složení produktu

  • 100% rozemleté ​​zrno pšenice špaldy.
  • Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1412 kJ / 334 kcal, tuky 2,26 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g, sacharidy 59,43 g z toho cukry 0,1 g, vláknina 5,93 g, bílkoviny 12,80 g, sůl 0,01 g.

Doporučené použití

Špaldová krupice se výborně hodí pro přípravu tradiční krupičné kaše, krupicových noků do polévek.

Důležitá upozornění

Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Množství v balení

Balení obsahuje 1 kg.

J.VINCE Špaldová krupice 1 kg

90 %
Hodnotili: 2 zákazníci
5
1x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x

Informace o produktu

Značka:
Kód výrobku:
489200
Kód EAN:
8588000816347
Držitel rozhodnutí:
Země původu:
Maďarsko
J.VINCE Špaldová krupice 1 kg můžete zakoupit i v našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk.

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.